SP iftarı buluşmayı sağladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftara, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç katıldı.

SP iftarı buluşmayı sağladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftara, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç katıldı.

29 Haziran 2016 Çarşamba 15:53
 SP iftarı buluşmayı sağladı

 SP iftarı buluşmayı sağladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftara, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç katıldı. Kızılkaya Lezzet Dünyası’nda düzenlenen iftara, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AKP İlçe Yöneticileri, KTO Başkanı Mustafa Efe, SP İl Yöneticisi Recep Sarıdoğan, KTO Meclis Yöneticisi ve işadamı Recep Öztürk, Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, Kotsiad Başkan Yardımcısı Mehmet Çöven, Kasvader Hocası Abdullah Şahin, iş adamları Muzaffer İşcan, Ali Osman Bayrak ve kalabalık davetli gurubu ile yönetimi katıldı.
Her kesimin ve siyasetin buluştuğu iftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Saadet Partisi’nin, İslam Alemi’nin dertleriyle dertlendiğini, sorunlarına çözüm düşündüğünü ifade ederek, ‘’Bir Ramazan ayını daha bitiriyoruz, burada gördüğümüz birlik ve beraberlik bizi mutlu etti’’ dedi. Bu konuşmanın ardından Fikri Özdemir tarafından Kur’an Tilaveti okundu ve dualar yapılarak oruçlar açıldı.
Yemekten sonra konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, ülke konuları hakkında açıklamalar yaparak, ‘’Allah insana akıl vermiş ve bu nedenle de yarın imtihana tabii tutacağını söylemiştir. İnsan hesabını veremeyeceği şeyler yapmamalıdır. Atalarımızın bir ideali vardı ve şimdi torunları bunu sürdürmelidir. Bu millet sıkıştırılıyor, bunaltılıyor, yapılan uygulamalar neticesinde Türkiye kuşatma altında kalmıştır. İnancımız bu olanlara seyirci kalmamayı, tam ortasında yer alarak doğruları göstermeyi gerektiriyor. Aileler çocuklarına sahip çıkamıyor, üretimle, istihdamla ön plana çıkmak yerine İslam Ülkelerine film ihraç edip, ahlakını bozuyorlar. Hapishanelerin yetmediği bir toplumu yaşıyoruz, 150 bin kapasiteli cezaevlerinde 180 bin mahkum var. Bardağın boş tarafı varsa, bunu görüp uyarmalıyız’’ dedi.
Tongüç, dış politikayı da eleştirerek, ‘’İsrail’in dostluğundan bu ülkeye fayda gelmemiştir. İktidardaki kardeşlerimizi uyarıyoruz, İsrail’le ihtiyacı olduğu için gaz hattı nedeniyle tokalaşırsanız bu millet bunu anlar ve gereğini yapar. Türkiye’nin borcu 700 milyarı buldu, tarım ve hayvancılık da havlu atıldı. 400 bin adet hayvan ithal etme kararı alındı. AKP’nin elindeki reçete, bizi bu belalardan kurtaracak reçete değil. Sonunda bize gelecekler ve 45 yıllık reçetemize sarılacaklar. Ülkemiz ile ilgili planlar bitirildi, şimdi sehpayı biz mi itelim, siz kendiniz mi itersiniz seçeneğini bırakıyorlar. Biz hiçbir siyasi kardeşimizi rakip olarak görmüyoruz, milletin dertlerini, sorunlarını rakip olarak görüyoruz’’ dedi.

Son Güncelleme: 30.06.2016 16:22
Anahtar Kelimeler:
SaadetPartisiKörfez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38