banner28
banner23
banner36

SP Körfez seçim merkezi açtı

Saadet Partisi Körfez, mahalle ve köylerde seçim çalışmalarını devam ettirirken, diğer taraftan da eksik gördüğü noktalardaki seçim çalışma merkezi açılışlarını tamamlıyor.

SP Körfez seçim merkezi açtı

Saadet Partisi Körfez, mahalle ve köylerde seçim çalışmalarını devam ettirirken, diğer taraftan da eksik gördüğü noktalardaki seçim çalışma merkezi açılışlarını tamamlıyor.

11 Mart 2014 Salı 11:59
SP  Körfez seçim merkezi açtı
 Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ki seçim merkezinin açılışına katılan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan ve Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş, mahallenin en büyük sorunu olan hurdacılarla ilgili konuyu 31 Mart’tan sonra hemen gündeme alacaklarını ve çözüme kavuşturacaklarını söylediler. Yapılan konuşmalarda belediyenin izin verdiği Kolin’e ait şantiye de eleştirildi.

Seçim merkezinin açılış kurdelası Ünal Aktaş ve partililer tarafından kesildi. Açılışa parti yönetiminin yanı sıra, meclis üyesi adayları ve kalabalık mahalleli katıldı. Açılış sırasında bir konuşma yapan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan, mahallenin sorunlarını yakından takip ettiklerini belirterek, ‘’Kanayan bir yara haline gelen hurdacılara çözüm bulacağız. Bunu hem mahalle halkı, hem de burada işyerleri olan hurdacılar istiyor. İlçede uygun bir alan bularak, bu hizmetin çevreyi rahatsız etmeden yapılabileceği iş alanı oluşturacağız. Hurdacı esnafı, geri dönüşümü sağlayarak halka ve ülkeye hizmet ediyorlar, bunun bilincinde olarak çalışmalarını sürdürmelerini sağlamak ta bizim görevimizdir. Uyduyla izleyerek halkın sağlığına zarar verecek, çevreyi kirleten kuruluşlara izin vermeyeceklerini söyleyen belediye, Kolin şirketine ait asfalt ve mıcır şantiyesinin iki mahallenin ortasına kurulmasına izin vermiş. Bu durum halkın sağlığına ne kadar önem verdiklerini gösteriyor. Göreve gelir gelmez bu adaletsizliğe de son vereceğiz’’ dedi.

Körfez Belediye Başkan Adayı Ünal Aktaş’da konuşmasında ilçeye ve mahalleye yapacakları hizmetleri anlatarak, ‘’Bu mahalleye bir Pazar yeri dahi çok görülmüş. Belediye olarak diğer mahallelerde ki gibi, sağlık ve hijyen kurallarına uygun kapalı Pazar kuracağız. Burada bir Devlet hastanesi var ama yıllardır büyümesi için çaba harcanmamış. Biz bu konuyu da kesin olarak çözecek ve hastaların diğer hastanelere gitmesine gerek kalmayacak şekilde binayı büyütüp, hizmeti genişleteceğiz. Bunun için projelerimiz arasında bir dinlenme evi yer alıyor. Bu binada, uzaktan gelen hasta yakınları ve hastanede görev yapan personel yararlanacak. Hastanenin hemen ilerisinde hurdacılar, çevresinde taş ve mıcır şantiyeleri var. Bunlar için de gerekli yaptırım ve önlemleri alacağız’’ dedi.

Son Güncelleme: 11.03.2014 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38