banner28

SP’li gençlerden anlamlı tiyatro

Saadet Partisi(SP) Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Cebimdeki El Kimin isimli tiyatro gösterisi, yoğun katılımla sahnelendi.

SP’li gençlerden anlamlı tiyatro

Saadet Partisi(SP) Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Cebimdeki El Kimin isimli tiyatro gösterisi, yoğun katılımla sahnelendi.

30 Mart 2015 Pazartesi 19:35
 SP’li gençlerden anlamlı tiyatro

Körfez İlçe Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını, Saadet Partisi Körfez İlçe Gençlik kolları Başkanı Fatih Sarıdoğan gerçekleştirdi. Sarıdoğan, teşkilat olarak yaptıkları çalışmadan bahsederek, daha çok hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti sergileyeceklerini söyledi. Yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Sarıdoğan, yaptıkları çalışmalar ve gerçekleştirdikleri faaliyetlerle çok önemli konuları dile getirdiklerini söylediler.

Program öncesi SKM Başkanı Ömer Faruk Coşkun'bir konuşma yaparak, güncel konulara değindi ve ülkenin iyi yönetilmediğini anlattı. Rahmetli Erbakan Hoca tarafından başlatılan hizmetin  bu gün Dünyanın her bir yerinde karşılık bulduğunu belirten Coşkun, her bir yerden ve her bir kıtadan Milli Görüş için dua eden Müslüman insanların bulunduğunu söyledi. Daha sonra tiyatro gösterisine geçildi. Tiyatroda, Zam yokmuş gibi algının zirve olduğu fakat  gerçekte böyle olmadığı vatandaşın cebindeki her kuruşun günden güne eridiği, yapılan icraatların karın doyurmadığı ve vatandaşın gerçek gündeminin;  işşizlik, yoksulluk, yapılan yolsuzluklardan dolayı vatandaşların soyulduğu düşük maaşlar ve zorunlu ihtiyaçların giderilmesi noktasında ciddi problemlerin olduğu vurgulandı. Programa gösterilen yoğun ilgi, programı organize edenleri bir hayli sevindirdi.

 

Son Güncelleme: 30.03.2015 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38