banner28

Tabancayla İntihar Etti

Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesinde meydana gelen olayda Yarımca’da büfe işletmecisi olan kişi evinde tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.

Tabancayla İntihar Etti

Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesinde meydana gelen olayda Yarımca’da büfe işletmecisi olan kişi evinde tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.

02 Temmuz 2015 Perşembe 12:08
Tabancayla İntihar Etti
 Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesinde meydana gelen olayda bir kişi tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi. Alınan bilgiye göre Yıldız Apartmanı adresinde ikamet eden ve Yarımca’da bulunan Şen Büfe’nin işletmecisi olan Haşim Şen (51) iftar yemeğinin ardından ailesiyle birlikte dışarı çıktı. Eşi ve çocuklarından önce eve gelen Şen, iddiaya göre evdeki tabancasını başına dayayarak tetiği çekti. Kısa bir süre sonra eve gelen Şen’in eşi Sultan Şen, eşini kanar içinde görünce durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

Ailevi ve maddi sorunlar

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Haşim Şen’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Haşim Şen’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Körfez Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. İntihar ederek yaşamına son veren Haşim Şen’in bir süredir ailevi ve maddi sorunlar nedeniyle bunalımda olduğu ve bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Evli ve 2 çocuk babası olan Haşim Şen’in cenazesinin bugün toprağa verileceği öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 03.07.2015 13:13
Anahtar Kelimeler:
Tabancayla Intihar Etti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38