banner28

TEM otoyolunda kaza 2 yaralı

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

TEM otoyolunda kaza 2 yaralı

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

18 Ocak 2015 Pazar 15:32
 TEM otoyolunda kaza 2 yaralı
 TEM otoyolu kaza 2 yaralı

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Hereke kesiminde Ankara istikametine gitmekte olan M.Y. idaresindeki 34 UM 194 plakalı otomobil önünde gitmekte olan 80 GP 996 plakalı çekiciye çarpmasısonrasında kaza meydana geldi. Kaza sonrasında kalp pili kullanan otomobilsürücüsü M.Y. fenalaşınca kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Kazayı gören plakası alınamayan bir başka otomobil de kazaya karışmamak için ani manevra yaptığı esnada, arkasından gelmekte olan yabancı plakalı TIR 'da otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan TIR, yol kenarındakisu kanalına girerek istinat duvarına çarptı. TIR sürücüsü hafifşekilde yaralanırken TIR da büyük maddi hasar meydana geldi.

1 saat trafiğe kapanan otoyol

Durumu iyi olduğu öğrenilen yaralılar, olay yerine gelen 112 ekiplerince Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol araçların yoldan çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri de kaza hakkında inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 21.01.2015 10:49
Anahtar Kelimeler:
2YaralıTEMKazaOtoyolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38