banner28
banner23
banner36

Umre’den dönen İsa Taş’a seri ziyaretler

Umre’den dönen, İsaTaş’a seri ziyaretler

Umre’den dönen İsa Taş’a seri ziyaretler

Umre’den dönen, İsaTaş’a seri ziyaretler

07 Mart 2018 Çarşamba 18:32
Umre’den dönen İsa  Taş’a seri ziyaretler

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, 10 günlük umre ziyareti sonrasında görevinin başına dönerken, çok sayıda ziyaretçiyi de kabul etmeye başladı. Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı son olarak; AK Parti İl Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Engin Koyun, Körfez İlçe eski Yöneticisi Yusuf Baki, Din Görevlileri Derneği Başkanı Mustafa Bektaş ve beraberindeki heyeti ağırladı.

ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL

Başkan Yardımcısı İsa Taş ziyaretçilerine zemzem ve hurma ikram ederken, kutsal topraklarda yaşadığı hissiyatı aktardı. Umrede yaşadığı anılarından bahseden ve herkesin kutsal toprakları görmesi gerektiğini vurgulayan İsa Taş, “Rabbim isteyen herkesin kutsal toprakları görmesini nasip etsin. Oradaki duygu ve hissiyatı anlatmak mümkün değil” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38