Vatandaş Anlatıyor, Başkan Dinliyor

Yönetim anlayışında ´önce insan´ prensibiyle hareket eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geleneksel olarak düzenlenen Halk Günleri toplantılarına devam ediyor

Vatandaş Anlatıyor, Başkan Dinliyor

Yönetim anlayışında ´önce insan´ prensibiyle hareket eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geleneksel olarak düzenlenen Halk Günleri toplantılarına devam ediyor

10 Aralık 2014 Çarşamba 14:47
Vatandaş Anlatıyor, Başkan Dinliyor

 Yerinde Tespit Yerinde Çözüm

Yerinde Tespit Yerinde Çözüm anlayışı ile toplantılarını sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çarşamba günleri belediyenin kapıları vatandaşlara açıyor. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm üreten Başkan Baran, “Körfez’i vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz” dedi.

Vatandaş Başkan Baran ile Doğrudan Görüşüyor

Katılımcı bir yerel yönetim için düzenlenen "Halk Günü" nde vatandaşlar Körfez Belediyesinde güler yüzle ağırlanıyor, belediye personeli tarafından kendilerine çeşitli ikramlar sunuluyor. Halk Günü’ne katılan vatandaşlar, belediye ile ilgili talep, istek ve önerilerini doğrudan Belediye Başkanı İsmail Baran’a anlatma imkânı buluyor.

Öncelik İnsan

Başkan Baran’ın halk günü toplantısına ilgi büyüktü. Vatandaşların istek ve taleplerini tek tek dinleyen ve çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Başkan Baran, vatandaşların taleplerini çözüme ulaştırabilmek için ellerinden gelen hassasiyeti göstereceklerini ifade etti. İnsan merkezli bir hareket kabiliyeti ile kentin yarınlarına hizmet taşıyabilir, ölümsüz eserler bırakabiliriz, diyen Başkan Baran “Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinleyip çözüm üretebileceğimiz bu toplantıları düzenli olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Körfezli vatandaşlarla her fırsatta birlikte olan Başkan Baran bugüne kadar birçok etkinlik düzenledi. Başkan Baran bazen halk meclislerinde, bazen kahvaltılı sabah toplantılarında, pikniklerde, düğünlerde, cenazelerde, vatandaşların iyi-kötü günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyor. Halk tarafından da büyük destek gören Başkan Baran yaptığı çalışmalar ve hizmetler Körfezliler tarafından takdirle karşılanıyor.


Son Güncelleme: 10.12.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38