Yağmur da durduramadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa broşür dağıtarak destek istedi

Yağmur da durduramadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa broşür dağıtarak destek istedi

19 Haziran 2018 Salı 13:27
Yağmur da durduramadı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 24 Haziran seçimleri öncesinde Başkan İsmail Baran, Hacı Osman Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlara da bilgiler aktardı. Hacı Osman Mahallesi’ndeki çalışmalara; AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri katıldı. Başkan Baran, “"Geleceğe güvenle ve emin adımlarla yürüyoruz. İnançlıyız çünkü büyük Türkiye yürüyüşünde Körfez gibi Türkiye de bizimle beraber” dedi.

KÖRFEZ DESTEĞİNİ VERECEKTİR

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Türkiye'nin aydınlık yarınları için milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Başkan İsmail Baran, “Hacı Osman Mahallemiz bizim her zaman yanımızda oldu. Bundan sonra da desteğini gösterecektir. Vatandaşlarımız Türkiye’de istikrar istiyor. İstikrar için, istikbal için 24 Haziran’da sandığa gidecekler ve oylarını kullanacaklar” ifadelerini kullandı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Hacı Osman Mahallesi’ndeki ziyaretler sırasında yağmura rağmen AK Partililer çalışmalarına devam etti. Milletvekili İlyas Şeker de Körfez’in AK Parti’ye her zaman sahip çıktığını belirterek, “"Milletimize 16 yıldır canla başla hizmet ediyoruz. Yapılamaz denenleri yaptık, aşılamaz sorunları aştık, Ferhat olduk dağları deldik, vesayetçilere ve darbecilere pabuç bırakmadık” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.06.2018 13:57
Anahtar Kelimeler:
Yağmur Da Durduramadı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38