banner28
banner23
banner36

Yılın İşçisinden Büyük İnsanlık Örneği

Körfez Belediyesi Temizlik İşçisi Celal Serçe, temizlik yaptığı esnada bulduğu 20 bin TL’yi sahibine teslim ederek insanlık örneği sergiledi.

Yılın İşçisinden Büyük İnsanlık Örneği

Körfez Belediyesi Temizlik İşçisi Celal Serçe, temizlik yaptığı esnada bulduğu 20 bin TL’yi sahibine teslim ederek insanlık örneği sergiledi.

29 Aralık 2015 Salı 14:32
Yılın İşçisinden Büyük İnsanlık Örneği

Körfez Belediyesi İşçisi vardiyalı olarak çalıştığı esnada Mimar Sinan Mahallesinde temizlik yaparken 20 bin lira ve içerisinde kimliklerin olduğu bir çanta buldu. Çantadaki kimlikten vatandaşa ulaşmayı başaran temizlik işçisi, aynı gün parayı sahibine teslim etti. Çantanın eşi tarafından eski eşyalar arasında yanlışlıkla çöplere karıştığı ifade eden vatandaş paranın emanet olduğu ve kendilerini büyük bir yükten kurtardığını ifade etti. Böyle insanların hala olduğunu bilmek çok mutluluk verici diyen M.Stemizlik işçisine ödül vermek istediğini ancak işçinin bu dahi kabul etmediğini ifade etti.

Konuyla ilgili İşçi Celal Serçe, bunun bir insanlık görevi olduğunu ve haram paradan bir kuruş dahi almanın aklına dahi gelmediğini belirtti. Evli ve 4 çocuk sahibi Serçe, ailesine yedirdiğini her lokmanın helal olması için çalıştığını sözlerine ekledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, böyle bir ekibe sahip olduğu için çok gurur duyduğunu ifade ederken yılın işçisi olarak Celal Serçeyi ilan ederek kendisine ikramiye ve altın hediye etti.

Başkan Baran, “bu yüksek ahlakı nedeniyle teşekkür ediyorum ve ayrıca çocuklarına bırakacak bir miras olarak da bu hediyeyi kendilerine veriyorum. Türk milletinin birtakım değer yargılarını kaybetmediğini gösteren en güzel örneğini bizim personelimizgöstermiş ve sahibine teslim etmiştir. Erdemli, onurlu davranışı nedeniyle kendisini tekrar tebrik ediyorum.“

Son Güncelleme: 30.12.2015 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38