YUKARI HEREKE'DE, HERGES COŞKUSU…

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) yakın zamanda kurulmasına rağmen, bölgedeki düzenli, etkili, farklı ve faydalı etkinlikleriyle takdirleri toplamaya devam ediyor.

YUKARI HEREKE'DE, HERGES COŞKUSU…

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) yakın zamanda kurulmasına rağmen, bölgedeki düzenli, etkili, farklı ve faydalı etkinlikleriyle takdirleri toplamaya devam ediyor.

02 Haziran 2019 Pazar 16:19
YUKARI HEREKE'DE, HERGES COŞKUSU…

SADECE ÇOCUKLAR...

Yukarı Hereke’deki okullarda okuyan öğrencilerden 600’ü için hazırlanan davetiyeleri, Dernek Başkanı sınıfları dolaşarak bizzat kendi elleriyle öğrencilere takdim etti. Yukarı Hereke Kültür Merkezini 5 yıldızlı otel restorandı düzeninde hazırlayan dernek yöneticileri,  erken saatlerde kendileri için ayrılan masalara oturmak için gelen 730  öğrenciyi kapıda  karşıladılar. Bölgedeki Hereke Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerininde, Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiirler ve ilahilerle sahne aldıkları programa, Körfez ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan katılarak öğrencilere bir selamlama konuşması yaptı.  Milli Eğitim Müdürü OKUTAN; “Herges derneği’nin sadece öğrencileri davet ettiği bu iftar programı, şimdiye kadar katıldığım en huzur dolu iftar programı oldu. Başkanı ve çalışma arkadaşlarını bu düşüncelerden dolayı tebrik ediyorum. Çalışmalarına her türlü destek vermeye hazırım” dedi. İmam Hatip Lisesi Müdiresi Hülya DÜZGÜN yaptığı selamlama konuşmasında “derneğin bölgemiz gençleri ve çocukları açısından çok faydalı etkinliklere imza attığını ve beraberce etkinlikler düzenlemekten memnun olduğunu ”dile getirdi.

Dernek başkanı Mehmet ŞAHİN” herkesin bu mübarek ayda, ahbabıyla, komşusuyla, akrabasıyla, iş arkadaşıyla iftar sofralarında buluştuğunu, ancak HERGES, geleceğimiz olan çocuklarımızla iftar sofrasında buluşarak, onların özel olduklarını vurgulamaya çalışıyor, ve en iyi yatırımın çocuklara yapılması gerektiğini ortaya koyuyor” dedi ve sözlerinin devamında “okulların tatil olmasıyla birlikte, çocuklarımızın hayata hazırlanacakları bir dizi sosyal etkinlikle zenginleştirilmiş Yaz Okulu etkinliklerini  başlatacaklarını” müjdeleyerek çocuklardan büyük alkış aldı. 1. Geleneksel Çocuk öğrenciler İftarı, dondurma ikramıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 03.06.2019 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38