banner28
banner23
banner36

Yukarı Hereke’yi ilmek ilmek dokuyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde halk meclisi kapsamında tüm cadde ve sokaklarda inceleme yaptı, vatandaşlarla sohbet etti

Yukarı Hereke’yi ilmek ilmek dokuyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yukarı Hereke Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde halk meclisi kapsamında tüm cadde ve sokaklarda inceleme yaptı, vatandaşlarla sohbet etti

26 Ağustos 2021 Perşembe 08:48
Yukarı Hereke’yi ilmek ilmek dokuyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, halk meclisleri kapsamında gün boyu Yukarı Hereke’deydi. Yukarı Hereke ve Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Şener Söğüt’e Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, Belediye Meclis Üyesi Cengiz Öztürk ve birim müdürleri eşlik etti. İlk olarak Yukarı Hereke Mahallesi’ne geçen Başkan Söğüt, Muhtar Yusuf Öner ile bir araya geldi.

SOKAK SOKAK GEZDİ

Muhtarlıkta gerçekleştirilen kısa değerlendirme sonrasında aynı minibüste Muhtar Öner’in tespit ettiği noktalara gidilerek sorunlar yerinde incelendi. Yukarı Hereke Mahallesi’ni cadde cadde, sokak sokak gezen Başkan Şener Söğüt, sorunların çözümü noktasında da bölgedeki vatandaşları da dinledi. Ortak akıl ile adım atacaklarını belirten Başkan Söğüt, yapılacak çalışmaları da tek tek not aldırdı.

“YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞUYORUZ”

“Yapamayacağımız işlerin sözünü asla vermiyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, özellikle orman alanı içerisinde kalan bölgelere yapılacak yatırımlarla ilgili vatandaşlardan gelen taleplere de cevap verdi, “Bizim sorumluluk alanımız dışında olan bazı işlemler oluyor. Açık açık söylüyoruz; Bizler gerekli müracaatları yapar takipçisi de oluruz ama ‘tamam yapacağız’ diyerek de kimseye söz veremeyiz. Neyse onu söylüyoruz” dedi.

TEK TEK YOLLARI AÇIYORUZ

Başkan Şener Söğüt, öğleden sonra da Cumhuriyet Mahallesi’ne geçti. Burada da Mahalle Muhtarı Abdurrahman Çokbilici ile mahallinin kendisine ilettiği taleplerin olduğu cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu. Özellikle Cumhuriyet Mahallesi’nde imara açılan bölgelerde yoğunluğun yeni yollar olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Hepsinin talebini aldık, tek tek imar yollarını açıyoruz.

KÖRFEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Şu anda ekibimiz 12 imar yolunun açılma işlemlerini yapıyor. Sadece Yukarı Hereke’de değil, Körfez’in birçok noktasında ulaşım ağını genişletiyoruz. Sadece ulaşım olarak değil, yaptığımız ve yapacağımız eser, yatırım ve hizmetlerimizle Körfez’i ilmek ilmek dokumaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Söğüt ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlarla da sohbet etti, onların da taleplerini dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38