Abdurrahman Dilipak ve Fadime Özkan geliyor

Büyükşehir, Türkiye’nin önemli kalemlerini Kocaelililerle buluşturmaya devam ediyor

Abdurrahman Dilipak ve Fadime Özkan geliyor

Büyükşehir, Türkiye’nin önemli kalemlerini Kocaelililerle buluşturmaya devam ediyor

18 Şubat 2014 Salı 11:56
Abdurrahman Dilipak ve Fadime Özkan geliyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Kocaeli’nde Kültür Sanat” etkinlikleri kentin kültür hayatına yön vermeye devam ediyor.  Büyükşehir Belediyesi ücretsiz düzenlediği etkinliklerle Türkiye’nin birbirinden değerli kalemlerini Kocaelililerle buluşturuyor. Kültür Sanat etkinlilikleri çerçevesinde yarın (Çarşamba) Türkiye’nin iki önemli yazar ve gazetecisi Kocaeli’nin konuğu olacak. Fadime Özkan ve Abdurrhanman Dilipak, “Medya Ahlakı ve Manipülasyon aracı olarak gazetecilik” konulu söyleşi ile Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Gebzelilerle buluşacak.Gülcan Tezcan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan söyleşi 19.30’da başlayacak.

 

MEDYANIN ÖNCELİKLİ GÖREVİ

Büyük ilgi görmesi beklenen söyleşide, medyanın öncelikli görevinin haber vermek olduğu ancak uzunca bir süredir mesleğin toplumsal olayları manipüle etmekte kullanılan bir araca dönüştüğü üzerinde durulacak. Özellikle siyasi kriz dönemlerinde, kutuplaşmaların, ayrışmaların yaşandığı zamanlarda basın meslek ilkelerinin göz ardı edilmesinin nedenleri üzerinde durulacak olan söyleşide, gazetecinin sorumluluğunun nerede başlayıp nerede bittiği konusu da iki önemli kalem tarafından masaya yatırılacak.

Son Güncelleme: 18.02.2014 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38