Büyükşehir TSM Korosu'ndan muhteşem konser

Ünlü bestecilerin eserlerini seslendiren koro başarısı ile göz doldurdu

Büyükşehir TSM Korosu'ndan muhteşem konser

Ünlü bestecilerin eserlerini seslendiren koro başarısı ile göz doldurdu

13 Nisan 2014 Pazar 14:45
Büyükşehir TSM Korosu'ndan muhteşem konser

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, muhteşem bir konser verdi. Türk Sanat Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini seslendiren koro, başarısı ile musikiseverlerin gönlüne adeta taht kurdu.

ÜNLÜ BESTECİLERİN ESERLERİ SESLENDİRİLDİ

SDKM Büyük Sahne'de gerçekleşen ücretsiz konsere Kocaelililer büyük ilgi gösterdi. Şef Neşe Sarısözen Adalı yönetimindeki 40 kişilik koro konserde Avni Anıl, Dramalı Hasan Has Güler, Zeki Müren ve Sadettin Kaynak gibi ünlü bestecilerin nihanvend, muhayyer kürdi, segah ve uşşak makamındaki eserlerini seslendirdi.

KORODAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Eserlere olan hâkimiyeti ile dikkat çeken TSM Korosu performansı ile izleyenlerden tam not aldı. Koronun seslendirdiği şarkılara zaman zaman izleyenler de eşlik etti. Konserde şef Neşe Sarısözen Adalı da solo performans sergiledi. Konserin sonunda Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek, koro şefi Neşe Sarısözen Adalı'ya çiçek vererek, koronun başarısını kutladı.

Son Güncelleme: 14.04.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38