banner28
banner23
banner36

Çocuk oyunu Mavi Yelkenli sahne diyor

Şehir Tiyatroları’nın Mavi Yelkenli isimli çocuk oyunu ilk kez sahne alıyor

Çocuk oyunu Mavi Yelkenli sahne diyor

Şehir Tiyatroları’nın Mavi Yelkenli isimli çocuk oyunu ilk kez sahne alıyor

15 Aralık 2015 Salı 11:43
Çocuk oyunu Mavi Yelkenli sahne diyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, bu sezon yeni bir çocuk oyununu sahneye koyuyor. Mavi Yelkenli isimli çocuk oyunu 16 Aralık Çarşamba günü saat 14.00’te ilk kez sahnelenecek. Hazine peşine düşen iki kaptanın yaptıkları Mavi Yelkenli ile başlarından geçen maceraların anlatıldığı oyun 20,23, 27 ve 30 Aralık tarihlerinde de çocukların karşısında olacak.

 

OYUNUN KONUSU

Piri Reis'in 1513 yılında çizdiği haritasından yola çıkan ve hazine bulmanın peşine düşen iki kaptan, kendilerini denizcilik kütüphanesinde bulurlar. Ancak kütüphanede hiç ummadıkları olaylar gelişir. Kütüphaneci, mühendis ve öğrencilerin yardımıyla kendilerine Mavi Yelkenli bir gemi yaparlar. Ancak yola çıkmak için seyircilerin hayal gücüne ve katılımına ihtiyaç duyarlar. Oyun kahramanlarımızla birlikte bu macerayı yaşamak ve onlara yardımcı olmak isterseniz, sizi Mavi Yelkenli'ye bekliyoruz.

 

OYUNUN KADROSU

Yazan: Adnan Yılmaz, Yöneten: Fatih Sevdi, Yönetmen Yardımcısı: Bülent Baytar, Dekor Tasarımı: Adnan Yılmaz, Kostüm Tasarım: Emine Kaynak Yıldırım, Müzik: Agah Eroğlu, Işık Tasarımı: Erol Dinçdemir, Hareket Düzeni: Özge Midilli, Ses Tasarım: İlker Sevüker, Görsel Tasarım: M. Serkan Aktü, Oynayanlar; Tamer Gültekin, Sarper Saydam, Nursel Çeliktürk, Onur Serimer, Azer Şelte, Dilara Yazaroğlu, Cansu Cengiz.

 

Son Güncelleme: 15.12.2015 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38