En güzel türkülerini söylediler

SDKM’de düzenlenen Türküler Söyle yarışmasının yarı finalinde sahne alan katılımcılar en güzel türkülerini söyledi

En güzel türkülerini söylediler

SDKM’de düzenlenen Türküler Söyle yarışmasının yarı finalinde sahne alan katılımcılar en güzel türkülerini söyledi

04 Şubat 2014 Salı 14:39
En güzel türkülerini söylediler
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Cem Medya’nın düzenlediği Türküler Söyle yarışmasının yarı final elemelerinin ilk programı SDKM’de yapıldı. Çok sayıda Alevi vatandaşımızın da takip ettiği program, Cem TV’den yapılan naklen yayınla izleyici ile buluştu.

 

JÜRİ ÜYELERİ AKADEMİSYEN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ve Cem Medya’nın düzenlediği Türküler Söyle yarışmasında jüri üyeliklerini üniversite akademisyenleri üstlendi. Sunuculuğunu Başak Tatlıbal’ın yaptığı yarışmada İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Taşkın Doğanışık, İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Arif Yanmaz ve Aynur Haşhaş jüri üyesi olarak görev aldı.

 

12 YARIŞMACI KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal da, yarışma programını takip edenler arasındaydı. Yarı final elemelerinin yapıldığı yarışmaya katılan 12 yarışmacının söylediği türkülere salonu dolduranlar da eşlik etti. Finale yükselecek isimler yarı final programlarının tamamlanmasının ardından belirlenecek.

Son Güncelleme: 04.02.2014 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38