banner28
banner23
banner36

Kocaeli'de kültür-sanat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, şubat ayında "Guguk Kuşu", "Sevgi Çemberi", "Canlı Maymun Lokantası", "Eski Fotoğraflar" oyunlarını sahneleyecek.

Kocaeli'de kültür-sanat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, şubat ayında "Guguk Kuşu", "Sevgi Çemberi", "Canlı Maymun Lokantası", "Eski Fotoğraflar" oyunlarını sahneleyecek.

03 Şubat 2014 Pazartesi 13:54
Kocaeli'de kültür-sanat
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, şubat ayında "Guguk Kuşu", "Sevgi Çemberi", "Canlı Maymun Lokantası" ve "Eski Fotoğraflar" oyunlarını sahneleyecek.

Ken Kesey'in yazdığı, Yunus Emre Bozdoğan'ın yönettiği "Guguk Kuşu" adlı drama oyununda, Barış Falay, Engin Benli, Eylem Tanrıver Varlı, Aydın Sigalı, Erdem Irmak, Tekin Ezgütekin, Cemal Aldıç, Taylan Ertuğrul ve Nuri Karadeniz rol alıyor. 

Tutuklu bulunduğu cezaevinden kurtulmak için deli taklidi yapan ve bunun üzerine teşhis için akıl hastanesine kaldırılan Randle P. McMurphy'nin burada yaşadıklarının anlatıldığı oyun, 27 ve 28 şubat tarihlerinde SDKM Büyük Sahne'de izleyicilerle buluşacak.

Hasan Erkek'in yazdığı ve Nurhan Karadağ'ın yönettiği "Sevgi Çemberi" isimli çocuk oyununda ise Bülent Baytar, Ahsen Gül Ever, Talha Kaya, Semih Eraslan, Aslı Yiğit ve Sonnur Şahin oynuyor.  

Küçük kavgaların büyüyerek savaşlara, küçük iyiliklerin de büyüyerek dünya barışına hizmet edebileceğinin konu edindiği oyun, 12, 16 ve 19 şubat tarihlerinde SDKM Büyük Sahne'de, 18 şubatta da Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. 

"Canlı Maymun Lokantası" adlı oyun 13, 14, 15 şubatta SDKM Büyük Sahne'de, "Eski Fotoğraflar" oyunu 12, 19, 26 şubatta SDKM Oda Tiyatrosu'nda, "Gişe" oyunu 5, 12, 19, 26 şubat tarihlerinde SDKM Tatbikat Sahnesi'nde, "Rasat Zamanı" adlı oyun ise 16, 23 şubat tarihlerinde Gebze Osman Hamdibey Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Son Güncelleme: 04.02.2014 15:04
Anahtar Kelimeler:
Kültür-sanat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38