Başiskele’de Bu Kez Senai Demirci “Konumuz Aile” Dedi

Başiskele Belediyesi, “Konumuz Aile” programları kapsamında sosyal sorumluluk anlayışıyla söyleşilerine devam ediyor.   

Başiskele’de Bu Kez Senai Demirci “Konumuz Aile” Dedi

Başiskele Belediyesi, “Konumuz Aile” programları kapsamında sosyal sorumluluk anlayışıyla söyleşilerine devam ediyor.   

24 Aralık 2021 Cuma 11:00
Başiskele’de Bu Kez Senai Demirci “Konumuz Aile” Dedi

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün 2022 yılını Başiskele’de “Kadın ve Aile Yılı” olarak ilan etmesinin ardından ilk olarak Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim ile Başiskeleli vatandaşları buluşturan Başiskele Belediyesi, dün akşam da şair, yazar ve televizyon programcısı Dr. Senai Demirci’yi ağırlayarak “Konumuz Aile” dedi.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKILMADI

Yeniköy Kültür Merkezi Ahmet Özel Çok Amaçlı Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen söyleşide Koronavirüs tedbirleri elden bırakılmadı. Salona girişlerde katılımcılara tek tek HES Kodu sorgulaması yapılırken, dezenfektan ünitelerinde eller dezenfekte edildi ve maskeler takıldı.

SENAİ DEMİRCİ: EVLENMEK BİR SEÇİMDİR

Söyleşide konuşan Senai Demirci, seçilen ve seçilmiş biri olmanın önemine vurgu yaparak, “Seçilmişlik, seçileni seçene karşı sorumlu tutar. Bu bizim en temel gerçeğimiz. Evlilik ve aile söz konusu olduğunda da evlenmek seçilmek demektir. O halde ben, beni kocası olarak seçen kadına bu seçiminin sorumluluğunu ödemek zorundayım. Kendisini karım olarak seçtiğim kadın da bana bu seçilmişliğinin bedelini ödemek durumundadır. Seçilmişliğimizi hatırlayalım. Evlilik ve aile olmak seçilmiş olmak demektir.” dedi.

“BİRBİRİMİZİ KUSURUMUZLA SEVMELİYİZ”

Evlilikte iletişimin çok önemli olduğunu anlatan Demirci, aile içerisindeki ilişkilerin her zaman kusursuz olamayacağını söyledi.

Senai Demirci, “Birbirimizi eksiğimiz ve kusurumuzla seveceğiz. Kusursuz diye birini seviyorsanız aslında onu sevmiyorsunuz demektir. Kusursuz sevmek kusurlu sevmektir. Kusuruyla sevmek kusursuz sevgidir. Allah bizi kusurumuzla seviyor. Biz de birbirimizi böyle seveceğiz.” ifadelerini kullandı.

Senai Demirci konuşmasının ardından katılımcıların evlilik ve aile ilgili sorularını da yanıtladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38