Cilde canlılık ve dinçlik kazandıran Doğal Güzellik Maskesi Peloit Therapy Polifenollü Maske

Yüz, cildin en ince ve hassas olduğu bir bölgedir. Çevre ile sürekli temas halinde olduğundan hava kirliliği, rüzgar, kuru hava ve güneş ışınlarından olumsuz etkilenen yüz bölgesinin, pürüz, gerginlik, tahriş ve kırışıklıkları önlemek için düzenli cilt bakımıyla ekstra korumaya ihtiyacı vardır.

Cilde canlılık ve dinçlik kazandıran Doğal Güzellik Maskesi Peloit Therapy Polifenollü Maske

Yüz, cildin en ince ve hassas olduğu bir bölgedir. Çevre ile sürekli temas halinde olduğundan hava kirliliği, rüzgar, kuru hava ve güneş ışınlarından olumsuz etkilenen yüz bölgesinin, pürüz, gerginlik, tahriş ve kırışıklıkları önlemek için düzenli cilt bakımıyla ekstra korumaya ihtiyacı vardır.

28 Temmuz 2017 Cuma 12:24
Cilde canlılık ve dinçlik kazandıran Doğal Güzellik Maskesi Peloit Therapy Polifenollü Maske

Doğal Güzellik Maskesi doğal maske, sağlıklı cilt bakımı ve ekstra koruma için ciltle ilgili en son araştırmaların sonuçlarına göre geliştirilmiş bir cilt bakım sistemidir. Doğal Güzellik Maskesi doğal maskenin, cilt bakımındaki yüksek etkinliği içeriğindeki organik yapılı bioaktif polifenol etken maddesinden kaynaklanmaktadır. Avrupalı bilim adamları tarafından da yapılan çalışmalar göstermektedir ki polifenoller, serbest radikal gelişiminden koruma sağlayarak hücre zarlarının oksidasyonunu engelleyebilme yeteneği sayesinde cildi korurlar. Polifenollerin epidermal penetrasyonu kanıtlanmış ve tolerasyonu iyi olarak nitelendirilmiştir. Polifenollerin inflamasyona karşı etkilerinin asetilsalisilik asit’in iki katı fazla olduğuna dair bulgular elde edilmiştir. Organik yapılı polifenollerin toksik madde ve siyah noktaları dışa çekme özelliği vardır. Humik maddeler ayrıca, kan dolaşımını düzelten ve cilt metabolizması ve hücre yenileme sürecini aktive eden vazodilasyonuda etkiler. Kollajen yapı taşları ve proteinler değişik görevler üstlenerek cildin taze ve pürüzsüz olmasını sağlarlar. Bunlardan herhangi birinin deformasyona uğraması, cildin görünümünü etkileyerek pürüzlü, çökük ve kırışık cilde sebep olabilir. Polifenoller, zengin mineral tabanlı organik yapısında çeşitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yeraldığı önemli mineralleri içeren Doğal Güzellik Maskesi maske cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine yardımcı olur.

 

Cilde faydaları

Basitçe özetlemek gerekirse, polifenol molekülü cilde nüfuz edip kolayca emilerek yeni cilt hücrelerini yenilemek üzere cildi sürekli besleyen etkin bir taşıyıcı kurye gibi görev yapmakta ve hücresel düzeyde şu faydaları sağlamaktadır:   

Doğal Güzellik Maskesi Peloit Therapy Maskenin 5 Etkisi:

ANTİOKSİDAN  - Yaşlılık belirtileri, kızarıklık ve şişliklerin azaltılması 

ANTİİNFLAMATUAR – Cilt hücrelerinin yenilenmesi , derinlemesine temizlenen gözenekler

BESİN TAŞIYICI SİSTEM – Pürüzsüz parlaklığın korunması ve hasarlı/yıpranmış cildin onarımı 

ANTİMİKROBİYAL - Canlı, yumuşak & pürüzsüz cilt için toksin ve kirlerin dışa atılması

KOLLAJEN STİMÜLATÖRÜ – Kollajen yapı taşlarının üretimini desteklemek

 

Referanslar:

1. Schewe, Ch et al. Biomed. Biochim Acta 50(1991) 299-305

2. Wohlrab, W, et al. Pharazie, 39 (1984) 562-564

3. Klocking, R et al. Arzneimittelforschung, 18 (1968) 941-942

4. Dorfer, E., Munich University

5. Goecke, C., Frauenklinik, Luisenhospital, Aachen.

6. Klocking, R et al. Friedrich Schiller University Jena, Germany, 2005.

Doğal Güzellik Maskesi Peloit Therapy Doğal Maske (Tüm ciltler için) 
Polifenoller, insanın cilt dokusu gibi, mineral tabanlı organik yapısında çeşitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yer aldığı yirmiden fazla amino asit ve bir düzinenin üzerinde mineral içeren polifenollerin cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine katkıda bulunduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.
 
Modern laboratuvar teknikleri sayesinde içerdiği doğal aktif maddeleri koruyarak ve cilde nüfuz edebilecek ölçüde rafine edilen polifenoller cilde derinlemesine etki eder. 
 
Doğal Güzellik Maskesi organik yapılı polifenollerden oluşan doğal bir üründür.

En iyi kalite bitkisel yağların ve polifenollerin bir araya getirilmesiyle oluşur. Siyah renkli doğal maske, gözeneklerin içine derinlemesine nüfuz ederek cilt tarafından kolayca emilir.
Maske düzenli kullanıldığında cildin elastikiyetinin artmasına, kırışıklıkların önlenmesine, hücrelerin yenilenmesine ve cildinizin daha parlak canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.
Ne İşe Yarar?

• Cildin iyileşme hızının artmasına
• Kırışıklıkların önlenmesine
• Cildin parlaklık kazanmasına
• Pürüzsüz bir cildin oluşmasına
• Cildin güneş ışınlarından korunmasına
• Hücre yenilenmesine
• Cildin elastiklik kazanmasına
• Dolaşımın hızlanmasına
• Cildin doğal renginin korunmasına
• Porların küçülmesine
• Aknelerin küçülmesine
• Ölü hücrelerin atılmasına
• Kızarıklıkların azalmasına
• Çillerin belirginliğinin azalmasına 
Nasıl Kullanılır?

• Temiz cilt üzerine uygulanır.
• Maskeyi göz çevresini açıkta bırakacak şekilde yüzünüze sürdükten sonra 30 dakika bekleyin ve ılık su ile iyice yıkayın.
• Maske uygulamasından hemen sonra makyaj yapılmaması, en az yirmi dakika beklenmesi tavsiye olunur. Cildinizin yeterince hava almasına izin verin.
İyi sonuç almak için haftada en az iki, tercihen üç defa uygulanması tavsiye olunur.

Detaylı bilgi almak için iletişim bilgileri: 

 

0212 590 2 590 numaralı telefondan uzman desteği alabilir veya

www.endogal.com ya da www.siyahmaske.com  sitemizden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Son Güncelleme: 30.07.2017 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38