banner28
banner23
banner36

Nev-Eda TSM Korosu’ndan unutulmaz gece

Nev Eda THM Korosu, klasik eserlerin yanı sıra pop esintileri taşıyan şarkıları büyük bir başarı ile seslendirdi

Nev-Eda TSM Korosu’ndan unutulmaz gece

Nev Eda THM Korosu, klasik eserlerin yanı sıra pop esintileri taşıyan şarkıları büyük bir başarı ile seslendirdi

07 Haziran 2022 Salı 11:08
Nev-Eda TSM Korosu’ndan unutulmaz gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu, “Alaturka’dan Pop’a” adlı konseri ile müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Şef Erbil Aydın yönetimindeki koro, alaturka eserlerin yanı sıra pop esintileri taşıyan şarkıları büyük bir başarı ile seslendirdi.

 

İLK BÖLÜMDE KLASİK ESERLER

SDKM’de gerçekleştiren konseri sanat müziği severler ilgiyle izledi. Koro konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziğinin en nadide klasik eserlerini seslendirdi. Koristlerin eserleri başarıyla icra etmesi seyirciden alkış aldı.

 

TSM KOROSUNDAN POP ŞARKILARI

Nev-Eda Türk Sanat Müziği Korosu, konserin ikinci bölümünde pop esintileri taşıyan, nostaljik şarkılara yer verdi. Türk Sanat Müziği korosunun pop şarkılarını seslendirmesi vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

 

ERBİL HOCA SEYİRCİYİ KOROYA DÂHİL ETTİ

Öte yandan Koro Şefi Erbil Aydın konsere seyircileri dâhil etti. Koroyu yöneten Erbil, zaman zaman seyirciye dönerek şarkılara eşlik etmesini sağladı. Koro ve seyircilerin şarkıları birlikte seslendirmesi konsere ayrı bir güzellik kattı. Konser, şef Erbil Aydın’a çiçek takdimi ile sona erdi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38