banner28
banner23
banner36

“Körfez için her alanda gece-gündüz çalıştık

Körfez Viranşehirliler Derneği’nde konuşan Başkan Söğüt, “Ortak akılla üreten, kazanan ve kazandıran bir anlayışı benimseyip 2,5 yılda Körfez’de toplamda 1 milyar TL’lik yatırımı hayata geçirdik, başladık.

“Körfez için her alanda gece-gündüz çalıştık

Körfez Viranşehirliler Derneği’nde konuşan Başkan Söğüt, “Ortak akılla üreten, kazanan ve kazandıran bir anlayışı benimseyip 2,5 yılda Körfez’de toplamda 1 milyar TL’lik yatırımı hayata geçirdik, başladık.

27 Kasım 2021 Cumartesi 10:58
“Körfez için her alanda gece-gündüz çalıştık

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK ziyaretleri kapsamında Körfez Viranşehirliler Derneği’ne konuk oldu. Başkan Söğüt ile birlikte ziyarette; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt da yer aldı.

HER ZAMAN YANIMIZDA

Ziyaret dolayısıyla Başkan Şener Söğüt’e teşekkür eden Viranşehirliler Dernek Başkanı Çetin Zerenoğlu, “Başkanımızın ziyareti bizleri mutlu etti. Kendisinin Körfez için gece-gündüz çalıştığına bizler de şahidiz. Derneklere olan desteğini de en iyi bilenlerden biriyiz. Kendisine ne zaman bir talebimiz olsa mutla bizlere geri dönüşü oldu. Bir kez daha bu vesile ile teşekkür ediyoruz” dedi.

ORTAK KARARLA ADIM ATIYORUZ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi’nin selamlama konuşmasının ardından söz alan Başkan Söğüt de Körfez genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler aktardı. Körfez’de göreve geldikleri günden bu yana ‘ortak akıl’ ile hareket ettiklerini belirten Başkan Söğüt, “Attığımız her adımı birlikte karar vererek atıyoruz” dedi.

1-2 AY İÇİNDE BİTECEK

Körfez’de ciddi bir altyapı çalışması yapıldığını belirten Başkan Şener Söğüt, “Yerel yönetimler çalışıyor, projeler tek tek hayata geçiyor. Mesela sadece altyapı için 500 milyon TL’lik bir yatırım yapıyoruz. Altyapı ile birlikte üstyapıyı da yeniliyoruz. Fatih, Güney ve Barbaros Mahallesi’nde 1-2 ay içerisinde çalışmalar tamamen bitmiş olacak. Sonra diğer bölgelere geçilecek.

CİDDİ BİR YATIRIM VAR

Bakanlıklarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve biz ciddi bir yatırım atağı içerisindeyiz. Bugün Körfez’de 1 milyar TL’lik yatırım hayata geçirildi ve başlandı. Bu ciddi bir rakam. 2,5 yılda Körfez’de hayata geçen ve startı verilen projelerin için yapılan yatırım bu” ifadelerini kullandı. Başkan Şener Söğüt daha sonra dernek üyelerinden gelen talep ve önerilere cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38