Marmara Kadın Kooperatifleri  Birliği, şubat ayı toplantısını yaptı

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, paydaşlarıyla şubat ayı toplantısını Başiskele Tryp By Wyndham Hotel’de büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

Marmara Kadın Kooperatifleri  Birliği, şubat ayı toplantısını yaptı

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, paydaşlarıyla şubat ayı toplantısını Başiskele Tryp By Wyndham Hotel’de büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

14 Şubat 2022 Pazartesi 12:07
Marmara Kadın Kooperatifleri   Birliği, şubat ayı toplantısını yaptı

 Başkan Nuket Özcan, yeni katılımlarla birlikte Birliğin daha da genişleyip, güçlendiğini belirterek, “Birlik paydaşı girişimci kadınlarımızı her platformda desteklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

MUHTEŞEM BULUŞMA

Nuket Özcan’ın kurucu başkanlığında iki yıl önce kurulan Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, kendi kaynaklarıyla kısa sürede genişleyerek Türkiye’nin en büyük kadın kooperatifi birliği haline heldi. Kadın girşimcilerin ürünlerini modern pazarlama teknikleri kullanarak ulusal ve uluslararası pazara açan, tanıtım filmleri, sosyal medya desteği ve danışmanlık hizmetleriyle farklı illerden de yüzlerce kadının üretimine sahip çıkan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, şubat ayı aylık olağan toplantısını önceki gün muhteşem bir katılımla Başiskele Tryp By Wyndham Hotel’de gerçekleştirdi.

ÖZCAN: “HER YERDE 

KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Eski ve yenileri buluşturan kahvaltılı toplantıda paydaş kooperatifler için özel hazırlanan tanıtım filmleri de gösterildi. Her kooperatif kendini tanıttı, yaptığı çalışmalar hakkında diğer paydaşlara bilgi verdi. Marmara Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, yeni katılımlarla Birliğin genişlediğini ve daha da güçlendiğini belirterek, “Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği, Türkiye’nin kadın hareketidir. Üreten her paydaşı ile ev ekonomisinden ülke ekonomisine hitap eden güçlü bir kurum haline geldik. Ticaret Bakanlığı nezdinde kabul görmüş bu birliğin tek amacı üreten kadınlarımızı her platformda desteklemek, marka haline getirmektir. Bu anlamda Türkiye’nin her yerinde paydaşlarımızla birlikte yol yürüyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38