AK PARTİ HER ZAMAN SEÇİME HAZIR...

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, teşkilatın önemli isimleriyle seçimlerde izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

AK PARTİ HER ZAMAN SEÇİME HAZIR...

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, teşkilatın önemli isimleriyle seçimlerde izlenecek yol haritasını masaya yatırdı.

08 Mart 2015 Pazar 12:39
 AK PARTİ HER ZAMAN SEÇİME HAZIR...

Kocaeli'den milletvekili adayı olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yakın kurmaylarıyla seçim değerlendirmesi yaptı.

 Bakan Işık'ın başkanlığında Ak Parti Kocaeli Teşkilatı seçim hazırlıklarını masaya yatırdı.

 7 Haziran 2015 te yapılacak olan genel seçimler ile ilgili ayrıntılı görüş alış verişinin yapıldığı toplantıya, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Milletvekilleri Nihat Ergün, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl SKM Başkanı Mehmet Uzunoğlu, Belediye ve ilçe başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı.

 Hiç bir eksik kalmayacak

 Toplantıda ilçeler ve teşkilatlar tek tek ele alınarak seçim öncesi eksiklerin tamamlanması için gerekli notlar alındı. Ayrıca toplantıya katılanlara seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ile ilgili belirlenecek yol haritası hakkında bilgilendirme yapıldı.

Son Güncelleme: 08.03.2015 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EMRE AYDIN 2015-03-09 08:42:02

sayin bakan kocaeliden 8.siraya yazin kendinizi birakin 8.i 6.siraya yazin kendinizi 7.siraya civeleği bakin kocaeli halki size nasil bir yol haritasi çizecek 13 yildir hatirlamadiğiniz sürünmeye mahküm ettiğiniz kişlari titreyen asgari ücretliden emekli dul yetimden size öyle bir yol haritasi çakacakki şaşiracaksiniz

banner39

banner37

banner38