banner28

AKP’li vekiller mazbatalarını aldı

AKP Kocaeli’de meclise gitmeye hak kazanan 7 milletvekili, mazbatalarını aldı.

AKP’li vekiller mazbatalarını aldı

AKP Kocaeli’de meclise gitmeye hak kazanan 7 milletvekili, mazbatalarını aldı.

09 Kasım 2015 Pazartesi 13:17
 AKP’li vekiller mazbatalarını aldı
 Partililer de mazbata törenine gelerek vekillere büyük ilgi gösterdiler.
1 Kasım’da yapılan seçim sonrasında Kocaeli’den 7 milletvekili meclise gönderen AKP'de vekiller mazbatalarını aldı. Sabah erken saatlerde partinin il binasında toplanan AKP'li milletvekilleri ilk olarak basına kapalı olarak toplantı yaptı. Kahvaltılı toplantıya İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantının ardından milletvekilleri ve parti yöneticileri parti binasından Kocaeli Adliye Sarayı'na birlikte giderek mazbatalarını aldı.
 
YÜRÜYEREK GİTTİLER
AKP'li milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır ve Cemil Yaman partililerin büyük ilgisiyle karşılandı. Adliye sarayına gelen partililer, İl Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Yıldız ile üyeler Yusuf Coşkun ve Yılmaz Boyraz'dan mazbatalarını aldı. Mazbata töreni sonrasında AKP'liler bir süre basına kapalı olarak İl Yüksek Seçim Kurulu üyeleriyle sohbet etti. Tören sonrasında adliye çıkışında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık basına açıklama yaptı.
 
“SEÇMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Bakan Fikri Işık, “Yeni bir döneme başladık. İnşallah güzel hizmetlerin yapılacağı bir dönem olur. Seçim günü ortaya konan tablo Türkiye'nin demokraside geliştiğinin bir göstergesi oldu. Bizlere destek veren seçmenlerimiz başta olmak üzere teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Bize verilen sorumluluğun bilincindeyiz, seçimden önce verdiğimiz sözlerin hayata geçirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Açıklama sonrasında AKP'li milletvekilleri teşkilat üyeleriyle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı da çektirdi. Serkan BORLAK
 
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, mazbatasını İl Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Turan Yıldız'dan aldı. Işık, böylece 4. dönem vekilliğine başlamış oldu.

Son Güncelleme: 09.11.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38