banner28
banner23
banner36

Babacan ve Gül için şok iddia

Yeni parti kuracağı söylenen Ali Babacan ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Babacan'ın Abdullah Gül ile birlikte kendi medyalarını kuracakları iddia edildi.

Babacan ve Gül için şok iddia

Yeni parti kuracağı söylenen Ali Babacan ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Babacan'ın Abdullah Gül ile birlikte kendi medyalarını kuracakları iddia edildi.

14 Temmuz 2019 Pazar 16:26
Babacan ve Gül için şok iddia

 AK Parti'den istifa eden ve yeni parti kuracağını ilan eden Ali Babacan gazete ve internet haber sitesi kurulmasını istedi. Babacan, daha sonraki zamanda gerek duyulduğu takdirde bu oluşuma televizyonun da ekleneceğini kurmaylarına bildirdi. Babacan'ın tartışmaları önlemek için Zaman gazetesinde görev yapmış isimleri tercih etmeyeceği konuşuluyor.

 Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün başını çektiği ekibin, 'medya atılımı' yapacağı iddiası ortaya atıldı.

BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre,

Babacan'ın Abdullah Gül ile görüştükten sonra böyle bir karara vardığı öne sürülürken yeni medya yapılanmasında olması muhtemel isimlerin de masaya yatırıldığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Babacan ve Gül'ün bu süreçte yakın çalışma ekibinde bulunan Fehmi Koru, bu oluşumun içinde yer almayacak. Yeni medya yapılanmasının AK Parti yönetimi ve 'Pelikancılar' tarafından bu yolla eleştirilmesini istemeyen Babacan'ın bu plandan Koru'yu da ayrıntılı bilgilendirmediği iddia edildi.

Babacan'ın bu yapılanma için 'tartışmalardan uzak' bir kişiyi görevlendireceği ve ekibinde muhafazakârların yanı sıra liberal yazarların da olacağı konuşuluyor. AK Parti medyasında yer alıp daha sonra muhalif kimliğe bürünen ve kişisel internet sitelerinden görüşlerini paylaşabilen bazı yazarların bu gazeteye transfer edilebileceği konuşuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38