banner28
banner23
banner36

Baran halkın içinden çıkmıyor

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran Körfez’de girilmedik ev, girilmedik esnaf bırakmıyor.

Baran halkın içinden çıkmıyor

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran Körfez’de girilmedik ev, girilmedik esnaf bırakmıyor.

14 Mart 2014 Cuma 11:09
Baran halkın içinden çıkmıyor
Gittiği her yerde birlik ve beraberlik çağrısını vurgulayan Baran, “ Çıktığımız bu yolda Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla yapmış olduğumuz işinde vebalinin ne kadar büyük olduğunun farkındayız Körfez’de sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi. Körfez halkının kısa sürede takdirini kazanan, bugüne kadar çalışmalarına ara vermeden devam eden Baran gittiği her dükkânda ayrı bir sevgi gösterisiyle karşılanıyor. Ziyaret ettiği dükkânlara ikinci kez giden Baran halkın gönlünü fetih etmeye devam ediyor. Vatandaşlardan Baran’a “ Bizler eski seçim zamanlarını ve o heyecanı özlemiştik, siz bize o heyecanı tekrar yaşattınız. Dükkânlarımıza bir kere gelen siyasiler bir daha uğramıyordu biz sizde onu hiç görmedik. Bu azimli çalışmalarınızın sonucunu bizde vatandaş olarak üzerimize düşen görevi 30 Martta yapacağız” şeklinde konuştular.

SKM programları kapsamında ziyaretlerini gerçekleştiren AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran Teşkilatıyla, Gençlik Kollarıyla, Kadın Kollarıyla Körfez’de adeta gövde gösterisi yapıyor. SKM programları dâhilinde gerçekleşen ziyaretlerde bir an olsun İsmail Baran’ı yalnız bırakmayan her gittikleri yerde birlik ve beraberlik çağrısı yapan Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem birçok teşkilata örnek olmaya devam ediyor. AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran “ Sokakta halkla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum, belediyeciliği bilen bir kişiyim halkın ne istediğini esnafımızın ne istediğini en iyi ben bilirim. Kaliteli ve genç bir ekip kurduk Körfez’i daha ileriye taşımak için Allah’ın izni ile tecrübelerimizi, yapacaklarımızı 1 Nisan’dan sonra herkes görecektir” dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2014 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38