banner28

 BBP Körfez’de Başkan Bayram Kurtaran'la Devam

BBP Körfez İlçe Teşkilatı’nın kongresi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede delegelerin kullandığı oylarla Bayram Kurtaran yeniden başkan seçildi.

 BBP Körfez’de Başkan Bayram Kurtaran'la Devam

BBP Körfez İlçe Teşkilatı’nın kongresi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede delegelerin kullandığı oylarla Bayram Kurtaran yeniden başkan seçildi.

01 Kasım 2021 Pazartesi 09:27
 BBP Körfez’de Başkan Bayram Kurtaran'la Devam

Kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin, BBP Körfez İlçe Kurucu Başkanı Hüsamettin Yılmaz, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Sakarya İl Başkan Ömer Faruk Bürtek, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Korkutan, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Usta, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, BBP İl Kadın Kolları Başkanı Sevgi Kaya, BBP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Şanlı, Alperen Ocakları İl Başkanı Yusuf Arınç, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, BBP ilçe başkanları, siyasi parti temsilcileri, dernek ve STK temsilcileri ve partililer katıldı.

KÖRFEZ İLÇE BAŞKANI BAYRAM KURTARAN,

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda ilk olarak divan kurulu belirlendi. Divan kurulunun başkanlığını Tevfik Eren yaparken divan üyeliklerini Ömer Faruk Bürtek, Kadir Turan, Sevgi Kaya ve Ayşe Meral üstlendi. Kuran tilaveti ile devam eden programda faaliyet raporu ve mali rapor okunarak oylandı. Akabinde kürsüye gelen Körfez İlçe Başkanı Bayram Korkutan, “Geçmişten aldığımız onurlu, gururlu çizgisinde hiç şaşmamış geleceğe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bizim Ana mottomuz geçmişten ders çıkarıp geleceği şekillendirmektir. Genç neslimizi yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz. Gençlerimiz gibi düşünmek onlar gibi yarınlara bakmak için yönetimimizde onlarla beraber hareket edeceğiz” dedi.

KOCAELİ İL BAŞKANI REMZİ KAYA,

Sözlerini sürdüren Başkan Korkutan, “Bütün vatandaşlarımızın istediği zaman kapımızı çalabileceği bir yapıyız. Siyasette birbirini yıpratan değil kardeşçe birbirimizin fikrini tartışan saygı ve saygı çerçevesinde istişare yapan bir partiyiz. Kongremize katılan sayın genel başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ardından kürsüye gelen İl Başkanı Remzi Kaya, Bugün burada en başarılı teşkilatlarımızdan biri olan Körfez ilçemizin kongresindeyiz. Bizi bugüne ulaştıran sizlerle buluşturan Rabbime sonsuz şükürler olsun. Kurulduğu günden itibaren partimizin ilerlemesi için her türlü fedakarlığı yapan nerede ihtiyaç duyduysak orada gövdesini taşın altına koyan ilçe başkanım Sayın Bayram Kurtaran bugün de görevden kaçmayarak arkadaşları ile çileye tekrar talip olmuş gerçek dava adamı bir Alperendir” dedi.

Bayram Kurtaran’ı ve yönetimini tebrik eden Başkan Kaya, “Başkanımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu hareket, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun ‘İşte parti, işte Ocak, işte dava’ diyerek uzattığı tertemiz ellerini tuttuktan sonra bir daha asla bırakmamıştır. Okçular Tepesi'nin ‘bekle’ denilen yerinde gözünü kırpmadan bekleyen Akdeniz’den Karadeniz’e, Trakya’dan Doğuya, Güney doğuya, her şehirde, ilçede, beldede, köyde ve mahallelerde hilal ile gül bayrağını dalgalandırmıştır. Bu dava için dünyevi tüm çıkarları ayaklarının altına alan ve son 8 ayda sayın genel başkanımızın talimatları ile adeta ateşi yeniden harlayarak üye sayısını yüzde 100’ün üzerinde arttıran tek parti yapmış, teşkilatları ve genel başkanı sürekli sahada olan vefalı, çilekeş alperenlerin hareketidir” şeklinde konuştu.

Başkan Remzi Kaya, “Ben burada hareketimizin kurucu lideri şehit Muhsin Başkanımızın yol ve dava arkadaşı bu Alperenlerden bir olan alperenlerin ağabeyi hareketin lideri genel başkanımıza son bir ayda 40’a yakın il ziyareti ve onlarca ilçe ziyareti yaparak büyük çaba ve emek harcamasından ve bizlere de çalışma şevki ve azmi vermesinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biliyorsunuz bu davaya talip olmak çileye talip olmaktır. Mustafa Destici de çile veren emek veren alperenlerin başında gelmektedir. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beyefendinin dediği gibi: ‘Büyük Birlik Partisi düz yaşayan düz duran düz yürüyen dik duran doğru giden dava adamlarının partisidir” dedi.

Başkan Kaya, “Nefsinize yenilecekseniz burada yeriniz yok! Burası nefsini ve şeytanın fitne oyunlarını ayaklar altına almış şehit liderimiz Muhsin Başkan'ın kurduğu partidir. Büyük Birlik Partisi sadece bir siyasi hareket değildir. Davadır, erdemdir, hedeftir, misyondur, ana sütü kadar saf, ana sütü kadar helal Kutlu bir yürüyüşün adıdır. Bu aziz milletin Bir acil çıkış kapısına Bir kurtarma filikasına tehlike anında çekeceği bir imdat koluna ihtiyacı olduğunda İyi ki Büyük Birlik Partisi var diyecek. Sözlerimin sonunda diyorum ki: Var olasın BBP, teşekkürler Sayın Destici, yaklaşık beş sene önce Yenikapı’da tesis edilen Cumhur İttifakı’nda ısrarla devletin bekası demişti. Gelinen noktada Cumhur ittifakı İlayi Kelimetullah davası ve Nizami Alem için Ayasofya'nın aslına rücu edilmesi Karabağ'ın azat olması Maraş'ın kısmen de olsa sivillere açılması ve dün HDP'nin kapatılması davası ve İstanbul sözleşmesinin feshi…” dedi.

Kaya sözlerinin sonunda “Evet iktidar değiliz ama fikir ve ideolojik olarak iktidarız elhamdülillah. 2023 genel, 2024 yerel seçimlerinde dıştaki küffara ve içerideki maşalarına karşı mutlaka safları sıklaştırmamız, bir ve beraber olmamız gerekiyor. Sözlerimin sonunda İlayı Kelimetullah davası yolunda hareketimizin devam için taş taş üstüne koymuş, bir çakıl taşı kadar bile olsa hizmet etmiş tüm ağabeylerime, hanım kardeşlerimize, Alperenlere ve dava arkadaşlarıma, katılımları ile bizleri onore eden başta Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici beyefendiye ve siz kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyor, kongremizin ilçemize, ilimize, ülkemize ve Türk İslam dünyasına hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyor, selam, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

İttifak ortağı olduklarını yineleyen Başkan Kaya, “ Türkiye’yi idare edecek vatan, millet ve bayrak sevgisi olanları iktidara getirmek istiyoruz. Tüm teşkilatlarımız 2023 genel seçimlerinde alperenlerin grup oluşturduğu bir Türkiye Büyük Millet Meclisi, 2024 yerel seçimlerinde de çok dirayetli çalışmanın sonucunda alperenlerin yönettiği belediyelerde söz sahibi olmak istiyoruz. Bugün mecliste bir tek alperen, hain terör örgütünün yandaşı, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye adeta saklanacak delik bırakmıyor. Bir de düşünün mecliste onlarca grubu olan alperen olduğunu... Bugüne kadar taş taş üstüne koymuş tüm dava ağabeylerimize, kardeşlerimize, bacılarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından partiye üye olanlara rozetleri Genel Başkan Mustafa Destici tarafından takıldı. Kongrede delegelerin kullandığı oylarla Bayram Korkutan yeniden başkan seçildi. Kongrenin ardından partililer, yeni ilçe binasının açılışını hep birlikte gerçekleştirdi.

BAYRAM KURTARAN’IN YÖNETİMİ

Gaffur Çeker, Hamdi Şimşek, Kazım Yeşil, Berkay Eskici, Emir Ali Güzlek, Ali Aykan, Ümit Köse, Hasan Basri Ataseven, İlyas Balat, Ali Aluçdibi, Hasan Özçelik, Turgut Bekiz, Serkan Koç, Yusuf Virdil, Fatih Işık, Mustafa Arha, Mustafa Özcan, Muhammet Alkan, Muhammet Evnal, Yusuf Kırmaç, Hüseyin Baltacı, Hasan Hüseyin Selvi, Erhan Cihan, İhsan Yaman, Sinan Çalışkan, Kadir Er, Erkan Artan, Gülten Şanlı, Nimet Yaşar, Ayfer Köse, Naime Kurtaran, Damla Yeşil, Hatice Yaşar.

İL DEGELERİ

Bayram Kurtaran, Hüseyin Baltacı, Kadir Er, Ümit Köse, Hasan Özçelik, Hamdi Şimşek, Muhammet Emin Yaşar, Ayfer Köse, Damla Yeşil, Yusuf Virdil, Berkay Eskici, Muhammet Alkan, Hasan Eren Çeker, Naime Kurtaran, Erhan Cihan, Hasan Baltacı, Mustafa Kurtaran, Gaffur Çeker, Kazım Yeşil, Emir Ali Güzlek, Ali Aykan, Hasan Basri Ataseven, İlyas Balat, Ali Aluçdibi, Ömer Faruk Yaşar, Cemile Yeşil, Sevtap Eskici, Hatice Aykan, Hasan Yeşil, Hatice Yaşar, Kübra Coşar, Nurullah Kurtaran, Ömer Yeşil, Mustafa Özcan, Muhammet Evnal, Yusuf Kırmaç, Hasan Hüseyin Selvi, İhsan Yaman, Sinan Çalışkan, Erkan Artan, Gülen Şanlı, Nimet Yaşar, Turgut Bekiz, Fatih Işık, Mustafa Arha.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38