BTP DERİNCE İLÇE KONGRESİ YAPILDI

BTP Derince ilçe kongresi dün gerçekleşti.BTP Derince ilçe başkanlığına Naci Demir geldi

BTP DERİNCE İLÇE KONGRESİ YAPILDI

BTP Derince ilçe kongresi dün gerçekleşti.BTP Derince ilçe başkanlığına Naci Demir geldi

15 Şubat 2016 Pazartesi 11:23
BTP DERİNCE İLÇE KONGRESİ YAPILDI

“İslam Birliği” edebiyatı ile geldiler, Hıristiyan birliğini sağladılar

Eski ilçe başkanı Erdal Taşdemir  yeni başkana ve yönetime başarılar diledi.BTP Derince ilçe başkanlığı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı kongre başkanlık divanına divan başkanı olarak Metin Yılmazlar seçildi. BTP Kocaeli il başkanı Muharrem Can konuşma yaptı konuşmanın arkasından seçimlere geçildi delegelerin oyunu alan Naci Demir yeni ilçe başkanı oldu,.Can yaptığı konşmada şöyle dedi:

Türkiye’yi idare edenler, emin olun gafletten öte bir hal içinde. Bir ilçe büyüklüğünde Katar ve aklını kaybetmiş bir Suud hanedanıyla, Suriye’ye girmeyi düşünüyorlar. Rusya, “üçüncü dünya savaşına hazırsanız,  Suriye’ye bekliyoruz” diye açıklama yapıyor.

ABD, Rusya ile asla savaşmayacağını açık açık söylüyor. Öyle ise Suriye’ye gireceksiniz de, kiminle veya kimlerle savaşacaksınız? diyen Can,

Efendim Halep düşüyormuş!

Halep, meşru Suriye devletinin bir şehri değil mi. Suriye devleti teröristlerden şehri temizleyip, toprağına hâkim oluyor. Tıpkı bizim Sur’da, Cizre’de yapmaya çalıştığımız gibi,

Suriye, Halep’i kurtarır ama biz Cizre’yi, Sur’u kurtarır mıyız, emin değilim. Çünkü onlara ABD bir “çözüm süreci” dayatamıyor. Ve arkalarında da Rusya var. Bizimse önümüzde ABD, arkamızda İsrail var.  “Halep düşüyor” diye ağlayanlar, Türkiye’nin düştüğünü gizliyorlar. Türkiye, bir cehenneme sokuluyor, onlar Halep’e ağlıyor.

Türkiye’yi, Suriye sınırında ve Karadeniz’de, Ege’de uçak uçuramaz hale getirenler, Halep’i kurtarmaya gidiyorlar. Ağlar mısın,  güler misin?

PYD, işin kılıfı diyen Can şöyle devam etti,

Esad’ı devirirsen, yerine PYD ve IŞİD gelir. Bunu ille yaşayarak mı görmeliydik?

Bu kadar körlük, bu kadar basiretsizlik, Damat Ferit’te bile olmaz,90 bin askeri, yazlık kıyafetlerle Sarıkamış’ta donduran Enver’de bile olmaz!

Rusya uçağı vurulmadan önce, PYD konusunda bir açıklama yapmıştı,  “Türkiye’nin hassasiyetlerine saygılıyız” diye. Şimdi bugünkü Rusya’yı da bu iktidar yarattı. PYD’yi, obüslerden atış yaparak, bertaraf edemezsiniz. Onu müttefiklerinden mahrum bırakacaksınız. İncirlik’ten yardımına giden ABD uçaklarını, geldikleri yere göndereceksiniz.

 “İslam Birliği” edebiyatı ile geldiler, Hıristiyan birliğini sağladılar.  “İslam’ı getireceğiz” dediler, Papa’yı getirdiler. ABD-Rusya’nın elli yıllık ayrılıklarını sonlandırıp, PYD’de birleştirdiler.  Tüm bunları da “bizi kandırdılar” diyerek yaptılar.

Cemaatin, PKK’nın kandırdığı zihinsel özürlü bir iktidarı, kimler kandırmaz ki?

“Ey Amerika” filminde neler seyredeceğiz?

 Bunu hep birlikte göreceğiz. Dedi.

 

Son Güncelleme: 15.02.2016 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38