CHP İl Başkanı Kuşkan'dan seçim değerlendirmesi

"Önümüzdeki süreç içerisinde hem kendi konumumuzu, hem partimizin konumunu değerlendireceğiz"

CHP İl Başkanı Kuşkan'dan seçim değerlendirmesi

"Önümüzdeki süreç içerisinde hem kendi konumumuzu, hem partimizin konumunu değerlendireceğiz"

03 Nisan 2014 Perşembe 18:06
 CHP İl Başkanı Kuşkan'dan  seçim değerlendirmesi

 CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, "Önümüzdeki süreç içerisinde hem kendi konumumuzu, hem partimizin konumunu değerlendireceğiz" dedi.

Kuşkan, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, adayları eğilim yoklamasıyla belirlediklerini, buna rağmen yerel seçimlerde başarılı olamadıklarını söyledi.

Vatandaşların tercihine saygı duyduklarını ve rakiplerini kutladıklarını dile getiren Kuşkan, "Belediye alamadık. Bir bahane üretmek gibi bir derdimiz yoktur. Bazı mutlaka örgütsel anlamda eksiklerimiz, hatalarımız olmuş olabilir. Kocaeli'de yapılan bütün hata varsa, eksik varsa, noksan varsa sorumlusu ilk önce benim. Önümüzdeki süreç içerisinde hem kendi konumumuzu, hem partimizin konumunu değerlendireceğiz" ifadesini kullandı.

Kuşkan, yerel ve genel seçimlerin birbirinden farklı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ancak bu seçimler genel seçim havasıyla gerçekleştirildi. Burada belediye politikalarından daha çok genel politikalar üzerinden bu iş organize edilmiş ve öyle bir seçim yaşanmıştır. İktidar tarafından her seçim döneminde bir mağdur politikası belirleniyor. Kimi zaman bu mağduriyet Ergenekon, Balyoz kimi zaman başka şeyler, şimdi de en son mağduriyet politikası paralel yapı. Sarmaşık olan bu yapı 'paralel yapı' diye nitelendirilerek, bir mağdur politikası oynandı." 

Son Güncelleme: 04.04.2014 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38