banner28
banner23
banner36

CHP'ye 436 taze kan

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Tüysüzler Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltılı programa katıldı. Kahvaltı’nın ardından 436 kişi AKP’den istifa ederek CHP’ye geçti.

CHP'ye 436 taze kan

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Tüysüzler Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltılı programa katıldı. Kahvaltı’nın ardından 436 kişi AKP’den istifa ederek CHP’ye geçti.

10 Mart 2014 Pazartesi 14:11
CHP'ye 436 taze kan
 30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala CHP’ye katılımlar sürüyor. İzmit’in önemli mahallelerinden olan Tüysüzler Mahallesi’nden CHP’ye önemli bir destek geldi. AKP İzmit İlçe Teşkilatı kurucu gençlik kolları başkanı ve Van İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Acar’ın başını çektiği 436 kişi AKP’den istifa ederek CHP’ye katıldı. Tüysüzler mahallesinde gerçekleşen programa CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda mahalle sakini katılım sağladı. 

‘SİRMEN’İN ADAYLIĞI BAKIŞ AÇIMIZI DEĞİŞTİRDİ’

Üye katılım töreni öncesine CHP’lilerle yeni üyeler ve mahalle sakinleri Tüysüzler Mahalle kahvesinde kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından Mehmet Acar, “İzmit’in unutulmaz efsane başkanı vardı. Sefa Sirmen yeniden aday olunca İzmit’e bakış açımız değişti. Her ne kadar geçmişte AKP’li olsak da Nevzat Doğan’ın Sefa Sirmen kadar ufku geniş olmadığı için AKP’den 436 kişiyle istifa ederek CHP’ye geçiyoruz. Sefa başkanımızla birlikte İzmit’i kazanacağız” açıklamasında bulundu” dedi. CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen ile CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP’ye katılan yeni üyelere rozet taktı.

‘HALKIN BELEDİYESİNİ KURACAĞIZ’

Rozet takma töreninin ardından konuşan Sefa Sirmen, “AKP’den istifa ederek CHP’ye katılanlar ülkesini seven cesur insanlardır.  Arkadaşlarımızın aramızda olması bizi sevindiriyor. Geçmişte çok güzel çalışmaları birlikte gerçekleştirdik. 10 yıl sonra tekrar birlikteyiz. Çok az bir süre kaldı. 30 Mart’ta halkın belediyesini kuracağız. Seçildiğimiz gün rozetimizi ilçe başkanına teslim edip herkesin başkanı olacağım. Çok önemli projelerle yola çıktık. İzmit’e hayat verecek projelerimiz var. Bugüne kadar ne söz vermişsek hepsini yerine getirdik yine getireceğiz” şeklinde konuştu.

‘AKP’Lİ VATANDAŞTA ETKİLENDİ’

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun AKP’li vatandaşları da etkilediğini ifade eden Sirmen, “Partimize yapılan katılım çok erdemli davranış. Türkiye’de yaşanan olaylar çok sayıda AKP’li arkadaşımızın içini sızlattı. Madem ortada bir takım iddialar var. Bunun yolu mahkemeden yargılanmaktan geçer. Geçmişte bakanlar gitti yüce divanda yargılandı. Bende yargılandım hesap verdim. Partimize katılan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum” açıklamasında bulundu. Mehmet Acar konuşmaların ardından 436 kişinin adının bulunduğu listeyi ve üyelik dilekçelerini CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’e verdi.

Son Güncelleme: 11.03.2014 14:30
Anahtar Kelimeler:
Chp’ye436TazeKan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38