Dumlu yorulmak bilmiyor

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Turan Dumlu Çalışmalara hızlı başladı

Dumlu yorulmak bilmiyor

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Turan Dumlu Çalışmalara hızlı başladı

28 Eylül 2015 Pazartesi 14:37
Dumlu yorulmak bilmiyor

1 Kasım Erken Genel Seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kocaeli Milletvekili Adayları Turan Dumlu Gölcük’ün her bir mahallesine giderek vatandaşlarla bayramlaştı, Dumlu Bayramın son gününde de yorulmak bilmeden çalışmalarına hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

MAHALLE MAHALLE GEZDİ

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Turan Dumlu yorulmak bilmeden çalışmalarına hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ederken Turan Dumlu’nun yanında İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi ile birlikte Belediye meclis Üyesi Murat Yazıcıoğlu da hazır bulundu. Dumlu Gölcük’ün mahallelerini gezerek burada kahveleri ve esnafları ziyaret etti kendisini tanıtarak destek istedi.

VATANDAŞLARIN BÜY ÜK SEVGİ GÖSTERDİLER

Turan Dumlu mahalle gezilerinde vatandaşların büyük sevgisiyle karşılanırken Turan Dumlu “Erken seçimde tekrar aday oldum bu defa sizlerin de desteği ile Ankara’ya gitmek istiyorum, sizlerin de teveccüh gösterirseniz bu seçimde Cumhuriyet Halk Partisini iktidara getirmek istiyoruz dedi ve destek istedi.

ESKİ BAŞKAN UNUTULMADI

Milletvekili adayı Turan Dumlu Hisareyn mahallesindeki esnaf ve vatandaşlara yapılan ziyaretlerinden sonra eski CHP Hisareyn Belediye Başkanı Feridum Korkmaz’ı evinde ziyaret ederek burada geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Son Güncelleme: 29.09.2015 13:11
Anahtar Kelimeler:
Dumlu Yorulmak Bilmiyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38