banner28

Duyar: 25 vekille mecliste olacağız

Otel Asya’da düzenlenen programda yerel basın temsilcileri bir araya gelen BBP Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli 1.sıra Milletvekili adayı Serhat Duyar, “Vatandaşın seçim derdi yok geçim derdi var” dedi

Duyar: 25 vekille mecliste olacağız

Otel Asya’da düzenlenen programda yerel basın temsilcileri bir araya gelen BBP Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli 1.sıra Milletvekili adayı Serhat Duyar, “Vatandaşın seçim derdi yok geçim derdi var” dedi

30 Ekim 2015 Cuma 11:42
 Duyar: 25 vekille mecliste olacağız
 Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli 1.sıra Milletvekili adayı Serhat Duyar dün Otel Asya’da düzenlenen programda yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek 1 Kasım Seçimleri öncesinde son kez basın açıklaması düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı basın açıklamasına Serhat Duyar’ın yanı sıra BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, BBP Kocaeli Milletvekili adayları, Gazetemiz Genel Koordinatörü Orhan Balcı ve Kocaeli yerel basın temsilcileri katılım gösterdi.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren BBP İl Başkanı Nihat Yıldız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak kurtuluş savaşında hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Yıldız konuşmasında, “7 Haziran seçimlerinde başlayan bu seçim macerası yaklaşık iki gün sonra sona eriyor. Biz BBP olarak 7 Haziran öncesinde de eğer meclis içindeki düşmanlık devam ederse ülke yararına hiçbir şey yapılamayacağını söylemiştik. Bugün 1 Kasım’a yaklaştığımız şu günlerde de aynı düşmanlık devam ettiği takdirde bu ülkenin sorunlarını çözemeyeceklerdir. Bu anlamda meclise BBP’nin mecliste olması gerektiğini düşünüyoruz. 1 Kasım Seçimleri sonrasında da biz ¬25 milletvekilimizle mecliste olacağımıza inanıyoruz” dedi.
1 Kasım seçimlerinde en önemli hedeflerinin yüzde 10’luk seçim barajını aşmak olduğunu belirten Yıldız, “Bu seçimlerde bizler %10’luk barajını aşmak istiyoruz. Ve inanıyoruz ki bu seçim yüzde 10 barajının ortadan kalkacağı bir seçim olacaktır. Bu anlamda anayasal haklarımızın da arakasında duracağımızı buradan belirtmek isterim. Diğer taraftan görüyorsunuz ki bayramlarımızın sesi kısılmış durumdadır. Bizlere armağan edilen ve emanetimiz olan bayramlarımız bugün yaşanamaz durumdadır. Biz, BBP olarak bayramlarımızın eskisi gibi kutlanacağı bir gelecek vaat ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 30.10.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38