ENDİŞELİ SEÇMEN AKP LİMANINA SIĞINDI

1Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Halil Kayın, seçimlerden sonra yeniden Derince ilçe başkanlığına görevlendirildi. Önceki akşam Saadet Partisi Derince ilçe toplantısını gerçekleştiren Kayın seçim sonuçlarını değerlendirdi

ENDİŞELİ SEÇMEN AKP LİMANINA SIĞINDI

1Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Halil Kayın, seçimlerden sonra yeniden Derince ilçe başkanlığına görevlendirildi. Önceki akşam Saadet Partisi Derince ilçe toplantısını gerçekleştiren Kayın seçim sonuçlarını değerlendirdi

03 Kasım 2015 Salı 12:50
 ENDİŞELİ SEÇMEN AKP LİMANINA SIĞINDI
7 Haziran’da yapılan seçimlerde halkımız her hangi bir partiye tek başına iktidar yetkisi vermedi. Milletin mesajını okuyamayan muhalefet partileri koalisyon kurmak için çok da istekli olmadılar. Çünkü 13 yıllık AKP icraatlarındaki usulsüzlükleri ve yanlışları sorgulamak yerine kabullenip örtbas ederek devam etmek zorunda kalacaklardı. AKP tarafı da mazilerinin sorgulanmasını, en azından 4 bakanın yargılanmasını koalisyon için ön şart koşanlara tekliflerini geri çekti. Derdini kamuoyuna anlatamayan muhalefet AKP’nin ekmeğine yağ sürmüş oldu ve Cumhurbaşkanı rahatlıkla erken seçim kararı aldı. Kendisine hükümet kurma görevi verilmeyen muhalefet partilerinin sesi bile çıkmadı.
7 Haziran sonrası nasıl olduysa uyuyan terör uyandı ve ülke karıştı. Çok kuvvetli olduğu iddia edilen ekonomimizin morali bozuldu, piyasalar durdu. Halkı bir telaş sardı. Anket firmalarının büyük bir kısmı AKP’yi bilerek düşük gösterip seçimi manipüle etti, bir kısmı da düşük göstermeyi marifet sanarak seçmeni daha da ürküttü. Cazibe merkezi olmayı başaramayan muhalefet kaos ve felaket tellallığı yaparak, sözde birlik mesajı veren AKP’de kümelenmeye sebep oldu. Afet sonrası acil durum ortamına sokulan endişeli seçmen gördüğü en makul liman olarak AKP’yi tercih etti.
45 yıldır aynı çizgide, aynı adreste ülkesi için siyasi mücadele yapan Saadet Partisi bu seçimde bir kısım AKP yöneticileri, provakatörleri ve trolleri tarafından birlik zamanında ayrılıkçılık ve vatan hainliği ithamlarına maruz bırakıldı. Bu algı neredeyse tamamı iktidarın eline geçen AKP medyası tarafından da güçlü bir şekilde işlendi. 13 yıldır yok saymak için Saadet Partisi’ni ağzına almayan AKP bu seçimde ise dilinden düşürmemiştir. Bu durum diğer partilerde olduğu gibi Saadet seçmeninden de oy kaybına sebep olmuştur.
Milletimizin tercihini saygıyla karşılıyoruz. AKP’yi de uyarıyoruz: Yiğit minderde gerek. Milli Görüşçüyüz diyerek seçmenin oyunu aldınız. Söz zamanı bitti, şimdi icraat zamanı. Faizsiz ekonomik sistem, ahlak ve maneviyata dayalı eğitim ve İslam birliği için neler yapacaksınız bekliyoruz. Çünkü bunları ancak Milli Görüş yapar. Saadet Partisi onurlu duruşundan taviz vermeden ve istikametinden sapmadan ülkesi ve insanlık için iyilik mücadelesi vermeye devam edecektir. Bilinmelidir ki eşkıya dünyaya hükümdar olmaz, zafer iyilerin ve inananların olacaktır.

Son Güncelleme: 03.11.2015 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38