Her alanda desteklerimiz artacak

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Geredeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi

Her alanda desteklerimiz artacak

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Geredeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi

24 Mart 2019 Pazar 16:51
Her alanda desteklerimiz artacak

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Geredeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yay ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Kuruçeşme Erol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve meclis üyeleri ve adayları eşlik etti. Çok sayıda Geredeli vatandaşların katıldığı programda açıklamalarda bulunan Başkan adayı Gönül, “Gençlerimizin istihdam sorunlarını çözmek için istihdam merkezini hayata geçireceğiz. Çalışan kadınlarımıza kreş desteği sunacağız. Evde üretim yapan kadınlarımıza internet üzerinden satış yaptırarak gelir elde ettireceğiz. Okul aile birliklerine destek olacağız” dedi.

SİBEL HANIM’IN GÜZEL ESERLERİ OLACAK
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Sibel Hanım bizlerden alacağı bayrağı daha yukarılara çıkaracaktır. Hizmet sürdürülürken büyükşehir, Ankara ve ilçe aynı olursa çok güzel işler yapılır. Muhalefetin hizmet etmek gibi bir derdi yok. İnşallah bundan sonraki dönemde Mimar Sibel Hanımefendi’nin farklı ve güzel eserleri olacaktır. Biz sizler ile aynı duyguları ve düşünceleri paylaşacak insanlarız. İnşallah önümüzdeki süreçte Büyükşehirimizde Tahir Hocamız, İzmit’imizde Sibel Gönül kardeşimiz ve Ankara’daki cumhurbaşkanımız sayesinde güzel işler yapılacaktır” şeklinde konuştu.

BELEDİYECİLİK ŞEHRİ İÇİN DERTLENENLERİN İŞİDİR
Gerede’den İzmit’imize gelerek buralara renk katan çok değerli vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” diyen başkan adayı Gönül, “Bizler her bir insanımıza güzel hizmetler sunmanın gayretindeyiz. Birçok projeleri hayata geçireceğiz. Mahalle meclislerimiz ile hep birlikte oturarak sorunları sizlerle birlikte yerinde çözeceğiz. Vatandaşlarımız mahallemize hizmet gelmedi demeyecek. 102 mahallemize de adil ve eşit hizmet götüreceğiz. En az hizmet alandan en çok hizmet alana doğru çalışacağız. Bayrağı aldığımız yerden daha ileriye götürme gayreti içerisinde olacağız. İzmit için kim alın teri döktü ise hepsinden Allah razı olsun. Bu iş memleketi için, şehri için dertlenenlerin işidir. Sevgi ister, fedakarlık ister, vizyon ister, emek ister. Ama inanın ki AK kadrolarda bu saydıklarımın hepsi mevcuttur” diye konuştu.

PROJELERİNİ ANLATTI
“Büyükşehir ile uyum içerisinde çalıştıktan sonra İzmit kazanır” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Yeter ki bizler birbirimize inanalım, güvenelim. Bu iş memleket işi, gönül işi ve inanın ki Sibel Gönül’ün işidir. Bizler İzmit’i seviyoruz. İnsan sevdiğinin yüzüne bakınca ne istediğini ve hissettiğini anlar. Bizler de sizlere bakınca isteklerinizi ve hissettiklerinizi biliyoruz. Özellikle gençlerimizin istihdam sorunlarını çözmek için istihdam merkezini hayata geçireceğiz. Çalışan kadınlarımıza kreş desteği sunacağız. Evde üretim yapan kadınlarımıza internet üzerinden satış yaptırarak gelir elde ettireceğiz. Okul aile birliklerine destek olacağız. Kıyafetsiz ve kırtasiye malzemesiz çocuğumuz kalmayacak. Ne törende ne bayramda eksik kalacaklar. Her bir çocuğumuzun en iyi şekilde okuması için gayret göstereceğiz. Artık İzmit özellikle olimpiyatlara sporcu yetiştirecek. Bilesiniz ki 7/24 çözüm odaklı çalışacağız” ifadelerini kullandı.

UYUMSUZLUK OLURSA HİZMETLER AKSAR
Dernek üyelerine projelerinden bahsettikten sonra seçimler hakkında değerlendirmelerine devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Büyükşehir ve İzmit arasında uyum sağlandığı zaman Allah’ın izni ile Kuruçeşme’nin tüm sorunları çözülmüş olacak. Seçim sandıkta kazanılır. Salona baktığımızda hepinizin desteklerini gözlerinizden görüyoruz. Eşinize, dostunuza söylediklerimizi anlatın ve uyum için destek isteyin. İki belediye arasında uyumsuzluk olursa hizmetler aksar. Sibel Hanım ile birlikte inşallah çalışacağız ve sizlerin hizmet ya da idarecilik ile ilgili şüpheleriniz olmasın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38