banner28
banner23
banner36

‘Kapı kapı dolaşıp yüreklere dokunacağız’

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları’nın organize ettiği ‘Yüreğinin Sesini Dinle Başiskele Saadeti Duyacaksın’ adlı program parti binasında gerçekleşti

‘Kapı kapı dolaşıp yüreklere dokunacağız’

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları’nın organize ettiği ‘Yüreğinin Sesini Dinle Başiskele Saadeti Duyacaksın’ adlı program parti binasında gerçekleşti

14 Ekim 2015 Çarşamba 13:07
 ‘Kapı kapı dolaşıp yüreklere dokunacağız’

Saadet Partisi Başiskele İlçe Kadın Kollarının düzenlediği "Yüreğinin Sesini Dinle Başiskele, Saadet'i Duyacaksın" programına İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün,Milletvekili Adaylarımız Emine Erbaş Yıldırım, Şafak Yamak ve Başiskele Kadın Kolları Teşkilatı  katıldı. Programın açış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Semiha Yücel'in ardından sözü alan İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, 1 Kasım Genel Seçimlerinin ülkemiz için önemini vurgulayarak, "Her seçim önemlidir, bu seçim hepsinden daha önemlidir. Bu seçimler Saadet Partimizin meclise girmesi için büyük bir fırsattır. Bireysel Hakların Korunması Kanunu ile hiçbir oy ziyan olmayacak. Yeterli oyu alan her adayımız Meclise girecek ve bizi en güzel şekilde temsil edecektir. Bizler de Kocaeli'den sorumlu insanlar olarak kapı kapı dolaşıp yüreklere dokunacağız. Çünkü biliyoruz ki, Yüreklerinin sesini dinleyenler, Saadet'i duyacak." dedi.

‘ÖNCE İNSAN SONRA İNSAF’

Daha sonra "Ortak acımız Terördür. Masum insanları, askerimizi, polisimizi hedef alan tüm saldırıları lanetliyoruz diyerek sözlerine başlayan Milletvekili adayı Şafak Yamak; Ankara'da gerçekleşen menfur saldırıdan sonra Saadet Partisinin halkımıza sunduğu 8 Maddelik Teröre Karşı Milli Birlik Bildirgesini okudu ve "Önce insan sonra insaf" diyen herkes bu bildirgeyi esas almalıdır. Her daim çözüm üreten tedavi reçetesi olan Saadet Partisinin önerileri dikkate alınmaz ise, biz her gün Kürtçe ya da Türkçe ağıtlar yakarken, birileri Londra'daki Washington'daki Tel Aviv'deki şatolarında viskilerini yudumlayıp, İngilizce zafer şarkılarını söylemeye devam ederler." diyerek sözlerini tamamladı. Arkasından Diğer aday Emine Erbaş Yıldırım sözü aldı. Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelerine başsağlığı dileyerek konuşmasına başladı ve devam etti."Bir hastaya yanlış kan verildiğinde nasıl ki hastanın iç organları iflas eder ve yavaş yavaş ölürse, gayri milli kanunlar ile de ülkemiz uçurumun eşiğine getirilmiştir. Can güvenliğinin kalmadığı, insanlarımızın gelecek kaygısına düştüğü, hukuk sistemine ve adalete olan güvenin sarsıldığı günümüzde kurtuluşun adresi Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir." dedi.

Son Güncelleme: 14.10.2015 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38