banner28
banner23
banner36

“KİMSENİN OYU SATILIK DEĞİL”

SP Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik oy devşirmek için harekete geçen bulanık zihinlere şöyle seslendi, “Bunu özellikle bu tiplere söylüyorum; kimsenin oyu satılık değil”

“KİMSENİN OYU SATILIK DEĞİL”

SP Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik oy devşirmek için harekete geçen bulanık zihinlere şöyle seslendi, “Bunu özellikle bu tiplere söylüyorum; kimsenin oyu satılık değil”

01 Kasım 2015 Pazar 11:07
“KİMSENİN OYU SATILIK DEĞİL”
 SP’li Çelik’ten son söz:
SP Kocaeli Milletvekili adayı Nurettin Çelik, yaptığı son konuşmasında bulanık zihniyettekilere sert bir dille yanıt verdi: “Seçim kampanyası süresince bütün adaylarımız ile geceli gündüzlü çalıştık. Mesajlarımızı iletmek için vatandaşımızla dokunduk. Birbirimizden etkilendik.  Hangi parti olursa olsun biz insanımızı seviyoruz. Bizim sevgimiz oy ile ölçülüp tartılmaz. Biz bu ülkeyi ve bu ülkenin insanlarını karşılıksız sevdik. Seçim kampanyası süresince de konuşamayanlar milletimizin oyunu yönlendirmek için son dakika, konuşan sahte, çakma, kişiliksizler her seçim çaktığı gibi bu seçimde de çıkacaktır. Bulanık zihinler, oy devşirmek için harekete geçecektir. Şunu özellikle bu tiplere seslenerek diyorum ki kimsenin oyu ‘satılık’ değil. Sizin ucuz söyleminizin bu seçimde alıcısı yoktur” 
“SONDAKİKA PALYAÇOLARI”

Çelik konuşmasını şöyle tamamladı: “Birilerine şirin gözükmek için kişiliğinizi sattığınız ortada. En azından sıfatınıza saygınız olsun. Biz sizi tanıdık, eskiden de bilirdik. Cenabı Allah yapılan her şeyi yarına bırakır. Ama hiç kimsenin yanına bırakmaz. Kim ne derse desin ne konuşursa konuşsun Saadet Kocaeli’de HDP’nin yerine meclise girecektir. Kocaeli halkı bunun karanı son gün, son dakika vermedi ki son dakika konuşanlardan etkilensin. Her seçimde oynanan oyuna bizim karnımız tok. Son dakika palyaçolarına Kocaeli seçmeni prim vermez.  Seçim kampanyası süresince yemek yedik, çay içtik. Sohbet ettik konuştuk. Oy istedik.  Kimseye zarar vermeden, kimseyi üzmeden seçim sürecini tamamladık. Ben tüm siyasi parti adaylarına da başarılar diliyorum.  Seçimlerimizin kentimize, ülkemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ederim”

Son Güncelleme: 01.11.2015 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38