Küçükkaya mazbatasını aldı

CHP İzmit İlçe kongresinde rakibi Hakan Tanta’ya 37 oy fark atarak başkan seçilen Mehmet Ümit Küçükkaya, mazbatasını aldı. Küçükkaya, rakibi Haakan Tanta ile birlikte mazbata almaya kol kola gitti

Küçükkaya mazbatasını aldı

CHP İzmit İlçe kongresinde rakibi Hakan Tanta’ya 37 oy fark atarak başkan seçilen Mehmet Ümit Küçükkaya, mazbatasını aldı. Küçükkaya, rakibi Haakan Tanta ile birlikte mazbata almaya kol kola gitti

02 Aralık 2015 Çarşamba 17:47
 Küçükkaya mazbatasını aldı
Geçtiğimiz Pazar günü CHP İzmit İlçe Örgütü’nün 3. olağan kongresinde rakibi Hakan Tanta’ya 37 oy fark atarak başkan seçilen Mehmet Ümit Küçükkaya, Kocaeli Adliyesi’ne yeni yönetimi ve partililer ile birlikte giderek mazbatasını aldı. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, kongrede rakibi olan Hakan Tanta ile birlikte CHP İzmit İlçe binası önünden adliye binasına kadar kol kola yürüdü. Başkan Küçükkaya, mazbatayı da Hakan Tanta ile birlikte aldı. Küçükkaya ve Tanta’nın bu davranışı CHP’liler tarafından hoş karşılandı.
İLK GİDEN MAZBATAYI ALIR
CHP İzmit İlçe Örgütü önünde partililer mazbata töreni öncesinde toplandı. Daha sonra CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ve partililer, ilçe binasından adliye binasına kadar yürüdü. Mazbata törenine katılanlar arasında Başkan Küçükkaya’nın kongredeki rakibi Hakan Tanta da yer alıyordu. İkili, adliye binasına kadar kol kola yürüdü. Bu sırada Hakan Tanta, biraz hızlı yürümesi nedeniyle Küçükkaya tarafından ikaz edildi. Tanta da Küçükkaya’ya cevap olarak, “Adliyeye ilk giden başkan adayına mazbatayı vereceklermiş. O yüzden hızlı yürüyorum” diye cevap verdi. Tanta’nın bu sözü partilileri güldürdü.
PARTİYİ MUTLULUK YUVASINA DÖNDÜRECEĞİZ
Mazbata sonrası kısa bir açıklama yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Güzel bir kongre sürecinin sonunda mazbatamızı aldık. Bugün bize kongrede yarıştığımız Hakan başkanımız da eşlik etti. Artık bu süreç geride kaldı. Bundan sonra bu partide kimse birbirini kıramayacak. Artık CHP olarak yeni bir sayfa açacağız.  Kimse birbirinin kalbini kıramayacak ve kimse kimseyi küçük düşüremeyecektir. Böyle bir girişimde bulunanı parti disiplin kuruluna sevk edeceğim. El birliği ile CHP’yi mutluluk yuvasına döndüreceğiz. Bir ve beraber bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Son Güncelleme: 02.12.2015 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38