banner28
banner23
banner36

Küçükkaya'dan AKP yöneticilerine sorular

CHP İzmit ilçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Türkiye’de yaşanan süreçle ilgili AK Parti yöneticilerine sorular yöneltti. Soruların cevabını isteyen Küçükkaya, ülkede can güvenliğinin kalmadığını belirtti

Küçükkaya'dan AKP yöneticilerine sorular

CHP İzmit ilçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Türkiye’de yaşanan süreçle ilgili AK Parti yöneticilerine sorular yöneltti. Soruların cevabını isteyen Küçükkaya, ülkede can güvenliğinin kalmadığını belirtti

11 Eylül 2015 Cuma 13:58
 Küçükkaya'dan AKP yöneticilerine sorular
CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Türkiye’de yaşanan gelişmeler ve çözüm sürecinde yapılan anlaşmalarla ilgili AK Parti yöneticilerine sorularını yaptığı basın açıklaması ile yöneltti. İlçe binasında açıklama yapan Küçükkaya, Barzani’nin AK Parti’nin 5’inci Büyük kongresine gelip gelmeyeceğini, çözüm sürecinde Habur sınır kapısından giren PKK üyelerinin akıbetini, Mit müsteşarı Hakan Fidan’ın görevini savsaklayıp savsaklamadığını sordu. Küçük, AK Parti yöneticilerinin bu sorulara yanıt vermesini istedi.
BARZANİ KOMGREYE KATILACAK MI?
-Belediye meclis üyelerinin katıldığı açıklamada Küçükkaya, “AKP’nin büyük kongresine daha önce onur konuğu olarak katılan Barzani bu kongreye de katılacak mı?
- Ergenekon ve Balyoz davalarının gizli tanığı olan Şemdin Sakık’ın AKP hükümeti ve kadrolarının gözünde hukuki durumu nedir?
- Habur sınır kapısından giren PKK üyelerinin durumları nedir? Dağlıca ve Iğdır’daki gibi terör olaylarına karışma ihtimalleri var mı? 
-Açılım sürecinde terörist, faşist, darbeci diye hakaret ettiğiniz kişilerden özür dileyecek misiniz?” dedi.
-Ülkede kimsenin can güvenliğinin olmadığı bir durumda olduğunu ifade eden Küçükkaya, “MİT müsteşarı Hakan Fidan siyaset yapacağım diye görevini savsaklıyor mu?
- Bürokrasi ve siyaset birbirinden bağımsız olsun uyarılarına kulak takınmasından ötürü yanlış yaptığınızı düşünüyor musunuz?
- Terör bitirme noktasında terör örgütleri ile yapılan anlaşmaların ilk maddesi silahları bırakmak olurken Türkiye’de yapılan görüşmelerde basiretsizlik olduğunu düşünüyor musunuz?
- Muhalefetin uyarılarını dikkate almadığınız için bir yönetim zafiyeti görüyor musunuz?” dedi.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞAM GÜVENCESİDİR
CHP ve Türkiye Cumhuriyetinin bu kanlı coğrafyanın güneşi olduğunu söyleyen Küçükkaya, “Bu topraklardaki tüm insanların, denizlerinden, derelerine, ağaçlarından çiçeklerine, karıncasına kadar her canlı, hepimiz aynı geminin yolcularıyız. Bu yolculukta tüm canlıların yaşam güvencesi Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucu iradesinindir” dedi.

Son Güncelleme: 11.09.2015 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38