MHP Üniversitelilerle buluştu

MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Kürşat Sönmez ve Derya Çavdar, Saraylı Antik Kafe’de üniversite öğrencileriyle buluşup destek istedi.

MHP Üniversitelilerle buluştu

MHP Kocaeli Milletvekili Adayları Kürşat Sönmez ve Derya Çavdar, Saraylı Antik Kafe’de üniversite öğrencileriyle buluşup destek istedi.

27 Ekim 2015 Salı 12:28
 MHP Üniversitelilerle buluştu

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Adayları Kürşat Sönmez ve Derya Çavdar, Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim görmekte olan üniversite öğrencileriyle sohbet etti, sorulan soruları cevaplandırıp MHP adına oy istedi. Öğrencilerin sohbet programına katılımı ve ilgisi yoğun oldu.

“MHP’Yİ VAR KILAN VATAN VE MİLLET SEVDASIDIR”

 MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kürşat Sönmez, “MHP’yi var kılan vatan ve millet sevdasıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nde vatanını ve milletini savunup ihanetlere karşı gelen tek bir siyasi parti vardır. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. 1 Kasım da ülkenin geleceği oy vermek isteyenler MHP’ye oy vereceğini bilir. Siz üniversite öğrencileri olarak geleceğinizi düşünmek zorundasınız. Ailelerinizin desteğini boşa çıkarmadan çalışıp geleceğinizi planlayan olarak sizlerden tek isteğimiz, 1 Kasım’da sandık başında aklıselim bir tavırla Milliyetçi Hareket Partisi’ne “EVET” mührünü vurmanızdır. Bu sözlerimle eğitim ve öğrenim hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

“OYUNUZU GELECEĞİNİZ İÇİN VERİN”

 MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Derya Çavdar, “Zaman hiç olmadığı kadar birlik zamanı olmayı gerektiriyor. Ülkemizin her zamankinden daha çok MHP iktidarına ihtiyacı vardır. Öğrencilerimizin geleceği hepimiz için çok önemli. Milliyetçi Hareket Partisi, bu ülkenin çimentosu, tuğlasıdır. Öğrencilerimiz oy verirken ülkenin geleceği için de oy vermeli. Tercihinizi iyi yaparsanız, ülkemizi bekleyen kötü gidişten kurtulacağız. Vatansız bir millet, sömürülmüş bir millettir. Dilsiz, bayraksız, milli marşsız bir millet ise millet olamaz. Bu düşüncelerimle eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 27.10.2015 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38