banner28

Özen, “ Son dakika golü Saadet’ten olacak”

SP’nin eğitimci adayı Ahmet Özen Karamürsel’de gerçekleştirdiği konuşmasında milli maçtan örnek vererek, “Baraja rağmen 89. dakikada nasıl gol attıysak, Saadet’te golünü 1 Kasım’da atacak” dedi

Özen, “ Son dakika golü Saadet’ten olacak”

SP’nin eğitimci adayı Ahmet Özen Karamürsel’de gerçekleştirdiği konuşmasında milli maçtan örnek vererek, “Baraja rağmen 89. dakikada nasıl gol attıysak, Saadet’te golünü 1 Kasım’da atacak” dedi

26 Ekim 2015 Pazartesi 10:47
 Özen, “ Son dakika golü Saadet’ten olacak”

SP Karamürsel İlçe Teşkilatının toplantısına katılan SP Kocaeli Milletvekili adayı Ahmet Özen, eğitimci kimliğiyle yaptığı konuşmaları her kesim insanı etkiliyor. Özellikle hayata dair benzetmelerini siyasette çok iyi kullanan Özen, milli takımımızın son dakikada attığı golün sevincini ve umudunu Saadet Partisi’ne benzeterek, “ Barajı rağmen bizde son dakika golünü atacağız” dedi.

TÜRKİYE İÇİN TARİH OLACAK

Özen, Öncelikle ‘Saadet’in barajı aşacağını bilsem oyumu veririm’ diyen halkımıza seslenmek istiyorum’ diyerek şunları kaydetti: “ Bu seçimde gönül rahatlığıyla oylarınızı Saadet Partisi’ne verebilirsiniz. Anayasanın 143’ncü maddesi ve diğer maddelerinde bireysel başvuru hakkının nasıl kullanılacağını, ifade özgürlüğü seçme ve seçilme hakkı, eşitlik ilkesi uyarınca Anayasa Mahkemesi’ne yapılacak başvuru ile partimiz bazı illerde milletvekili çıkartacak kadar oy aldığı halde Türkiye barajını aşamasa bile bu saydığım maddeler ve ilkeler çerçevesinde Anayasa Mahkemesi bu hakkı verecektir. Aynı bireysel başvuru ile Ergenekon ve Balyoz davalarında paşaların itirazlarını kabul edip kendilerini tahliyesine imkân tanıdığı gibi. Bizlerde bu Anayasal hakkımızı kullanarak mecliste temsil edileceğiz. 1 Kasım Türkiye için bir tarih olacak.

MİLLİ TAKIM MİLLİ GÖRÜŞ

Şimdi bana ‘Barajı aşacak mısınız?’ diye sorduklarında,  Bende onlara şunu söylüyorum; ‘Sen Türkiye’nin 2016 yılında yapılacak olan Avrupa Kupa karşılaşmalarına gireceğine inanıyor muydun?’ Bana ‘İnanmıyorduk’ diyorlar. Emin olun Milli Takımın Antrenörü Fatih Terim bile buna inanmıyordu. Ne oldu 89. dakikada Allah’ım bir fırsat verdi. Bir pozisyon oluştu, topu diktiler. Top kaleye gitmesin  diye de önüne baraj koydular. İşte baraja rağmen 89. dakikada topu kaleye gönderdik. Bende şimdi bize inanmayanlara sesleniyorum. Baraja rağmen son dakika golünü Saadet Partisi atacaktır. Milli Takım ne kadar senin takımınsa. Milli Görüş’te senin o kadar görüşün senin felsefen”

AHMET ÖZEN

Son Güncelleme: 26.10.2015 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38