banner28
banner23
banner36

SAADET KOCAELİ’DE HEYECAN YERİNDE

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı İl Divan toplantısını, İl Başkanı Zafer Mutlu İl Sorumlusu Sinan Ejderoğlu, İl Müfettişi Dursun Ali Atmaca, Büyükşehir ve ilçe Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

SAADET KOCAELİ’DE HEYECAN YERİNDE

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı İl Divan toplantısını, İl Başkanı Zafer Mutlu İl Sorumlusu Sinan Ejderoğlu, İl Müfettişi Dursun Ali Atmaca, Büyükşehir ve ilçe Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

01 Temmuz 2022 Cuma 10:30
SAADET KOCAELİ’DE HEYECAN YERİNDE

Zafer Mutlu ‘ Onların havuzu bir grup oliagarka ve rantiyeciye!’

Biz Saadet Partisi olarak, memleketimizin sanayide tarımda hayvancılıkta, eğitimde dünyanın bu alanda yarış eden ülkelerinin arasına girsin diye mücadelemizi veriyoruz. Kendi kendine yeten ülke konumundan çıktık ne yazık ki dışarıya bağımlı bir hale geldik.  Bizler Milli görüşçüler olarak fırsat bulduğumuz her dönemde bu dediklerimizi uygulamış durumdayız. İktidara geldiğimiz dönemlerde ilk yaptıklarımızda bundan ibaret. Oluşturduğumuz havuz sistemini bir grup oligarka değil birkaç rantiyeciye değil bu havuzu gerçek sahibine halka aktarmak birinci vazifemiz olmuştur. Bu sayede çok kısa dönemde dar gelirliye asgari ücretliye hayatların ferahlatacak, rahatlatacak imkanları yıllar içinde değil aylar içeresinde başarmış bir teşkilatız.  Ama ne yazık ki iktidar yıllardır halkımızı her gecen daha fakirleştiriyor. Banklara kar rekoru kırdıran iktidar vatandaşın sesini duymazdan geliyor.  Daha dün iki vatandaşımız intihar girişiminde bulundu. Vatandaşın geçim derdi çığlıkları iktidarın sarayına ne yazık ki ulaşmıyor.

Önceki Yıl Asgari Ücret İle Daha Çok Erzak Alınıyordu !

Sürekli bir öteleme. 20 yıldır bugüne kadar geldik her gecen gün bir öncekini arar hala getirdiler. Şu kardeşinize verin yetkiyi nasıl mücadele ediyor görsünler dedi. Şu başkanlık sistemine geçelim işler düzelecek denildi, bu millet size güvendi ama artık o güven de bitti. Gecen yılki asgari ücretle şimdiki asgari ücret arasındaki farkı herkes hissediyor. Önceki asgari ücretle daha çok erzak alır durumdaydık.

Bizler Saadet Partisi olarak kapı kapı dolaşıp, şehrin işlek caddelerine stantlarımızı açıp halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz.

Allah'ın izniyle, seçimleri iktidar kaybedecek ve biz kazanacağız!

20 yıllık Ak Parti iktidarının enkazını da kaldıracak, son 5-6 yıldır Cumhur İttifakının sebep olduğu nezaketsizliğe, hoşgörüsüzlüğe ve kutuplaşmaya da artık hep birlikte son vereceğiz. Şahsî ikballerimiz ve partilerimizin çıkarları için değil, ülkemizin istikbali ve menfaatleri için sorumluluklarımızı kuşanacak, bu kötü gidişata son vereceğiz.

İl Sorumlusu Sinan Ejderoğlu ‘Saadet Partisi Biz Ülke Evladının Yanındayız.’

Saadet partisi ülke insanının yanındadır. Saadet Partisi bütün insanlığı sahiplenir. Biz onun yanında bunun yanında diyenlere biz diyoruz ki biz ülkemizin evladının yanındayız, kyk borcunu ödeyemeyen gençlerimizin yanındayız, ay sonunu getiremeyen emekçilerimizin yanındayız, emeklilerimizin khk’lıların eyt’lilerin , üretim yapıp alın terinin karşılığını alamayan çiftçimizin yanındayız.

Biz bu ülkede menfaati için çalışan değil, gerçekten Allahın rızasını gözeterek çalışmalarını yapan bir teşkilatız. Kınayıcının kınamasına aldırmadan, ülke evladının menfaatine, alın terinin korunmasına, gençlerin geleceğe kaygılı değil umutla bakmasını sağlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. İktidarın ortaya çıkardığı bu ayrıştırıcı kutuplaştırıcı dile aldırış etmeden, her zamankinden daha kucaklayıcı olmak zorundayız. Saadet Partisi bu ülkenin çimentosudur, bu bilinçle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.a

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38