banner28
banner23
banner36

Saadet Partisi vekil adayları üniversiteli gençlerle buluştu

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Ahmet Özen, Avukat Alaattin Çakmak ve Avukat Fatih Polat, Mado Restoran’da Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversiteli öğrencilerin SP’li adaylara ilgisi yoğun oldu

Saadet Partisi vekil adayları üniversiteli gençlerle buluştu

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Ahmet Özen, Avukat Alaattin Çakmak ve Avukat Fatih Polat, Mado Restoran’da Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Üniversiteli öğrencilerin SP’li adaylara ilgisi yoğun oldu

20 Ekim 2015 Salı 11:29
 Saadet Partisi vekil adayları üniversiteli gençlerle buluştu

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayları Ahmet Özen, Avukat Alaattin Çakmak ve Avukat Fatih Polat, Mado Restoran’da Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. 1 Kasım seçimlerine ilişkin sohbet havasında geçen etkinlikte ilk olarak konuşma yapan Ahmet Özen, “Değerli arkadaşlarım. Sizlerin karşısında olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bende bir eğitimciyim. Aynı zamanda öğretmenim. Üniversite sıralarından bende geçtim. Yaşadığınız bütün maddi manevi sorunlara hakimim. Oturup sizlere siyasetten bahsetmeyeceğim. Hepiniz farklı bölümlerde eğitim alan, kendini geliştirmiş ve belirli bir donanıma sahip insanlarsınız. 7 Haziran seçimlerinde meclise dört parti girdi. Vatandaşlarımız oyunu kullandı ve bu dört partiden koalisyon kurmasını istedi. Fakat siyasi partiler halkın kararına saygı duymadı ve sonuç olarak bir seçim süreciyle daha karşı karşıya geldik” dedi.

BU SEÇİMDE BARAJLAR ORTADAN KALKTI

Dünyanın hiçbir yerinde seçim barajı yüzde 10 değil diyen Özen, “Bizlerde diyoruz ki bu sizlerin de takdiridir ki ülkemizde seçim barajı ciddi bir problem. Aynı zamanda antidemokratik bir uygulama. Bu seçimlerde Saadet Partisi olarak barajları ortadan kaldırma adına bir adım atıyoruz. 80 bin oy alıp barajları yıkmak istiyoruz. Söylediklerimi tefekkür edin. İnanıyor ve güveniyorsanız arkadaşlarınıza ve çevrenizdekilere anlatın. Sizlerden gelecek her türlü düşünceye ve iradeye saygımız sonsuz” ifadelerini kullandı. Avukat Fatih Polat ise konuşmasında, “Yaş itibariyle sizlere yakınım. 1986 yılında dünyaya geldim. Saadet Partisi olarak da adaylarımızın yaş ortalaması 38. Kendimi en rahat hissettiğim ortamlardan birisi de üniversiteli arkadaşların bulunduğu ortam. Bazı şeyleri sorgulamaları, araştırmaları ve kendi kararlarını vermelerine her daim saygı duyuyorum. Sizlerin içinden gelen bir kardeşiniz olarak ülkemizde yaşanan bir takım hadiselerin son bulması adına Saadet Partisine oy vermenizi istiyorum. Seçim barajının ortadan kalkacağını, her siyasi görüşün kendini savunacağını meclisin içinden bir parti olarak değil de meclisin dışında baraja takılmış bir partinin mensubu olarak söylüyorum” diye konuştu.

ÖZGÜRLÜKLER KISITLANDI

Sohbet havasında geçen toplantı da Avukat Alaattin Çakmak ise, “Sevgili kardeşlerim Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldum. Uzun yıllarda  Kocaeli’nde bu mesleği icra ediyorum. Ülkede suç oranları arttı. Beraberinde mahkeme sayıları arttı. Adliye sarayları yapıldı. Hastanelerde kuyruklar azaldı ama hastane sayısı ve hasta sayısı arttı. Boşanma oranlarında ciddi derecede artış var. Zina oranlarının ne duruma geldiği zaten ortada. Özgürlüklerin bu derece sınırlandırıldığı bir dönemi daha önce yaşamamıştık. Bu gidişata dur demek için, bireysel başvuru yoluyla aşacağımız barajları ortadan kaldırmak için, sizlerin desteğine ve düşüncelerine ihtiyacımız var. Ülkenin geleceğine yön verme adına birlik ve beraberlik içerisinde daha demokratik yarınlar için bizim sizlerle paylaştıklarımızı çevrenizdekilere anlatın. Ahmet Özen’in de dediği gibi söylediklerimizde yanlış olduğuna inandığınız bir şey varsa söyleyin, bizde sizlere hesap verelim, derdimizi bir kez daha anlatalım. Yanlış varsa düzeltelim” şeklinde konuştu. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte üniversiteli öğrenciler SP’li adaylara merak ettiklerini sordu. Saadet Partisi milletvekili adaylarına öğrencilerin ilgisi ve duyarlılığı dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 20.10.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38