banner28
banner23
banner36

Sarıbay: Kimsenin yandaşı değiliz

CHP Kocaeli İl Yönetimi’ni belirleyerek basına duyuran CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yeni yönetim için “Bu arkadaşlar ben dahil hiçbir kurumun, hiçbir kurulun yandaşları veya adamaları değiliz” dedi.

Sarıbay: Kimsenin yandaşı değiliz

CHP Kocaeli İl Yönetimi’ni belirleyerek basına duyuran CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yeni yönetim için “Bu arkadaşlar ben dahil hiçbir kurumun, hiçbir kurulun yandaşları veya adamaları değiliz” dedi.

08 Ekim 2015 Perşembe 11:25
 Sarıbay: Kimsenin yandaşı değiliz

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Kasın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Av. Hüseyin Yılmaz, milletvekili adaylarından Asude Fırat Özkan, Kemal Nişancı, Müzeyyen Topçu Tan, CHP Kocaeli İl Seçim Koordinasyon Kurulu üyeleri katılım gösterdi. Üyelerin basına tanıtıldığı toplantının ardından CHP Kocaeli Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek İcra Kurulu üyelerini belirledi.

“ÜLKENİN DURUMU ORTADA”

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İl başkanlığına atanmam nedeniyle partimizi arayan, çiçek göndereni çelenk gönderen partili partisiz tüm dostlarıma ve yakınlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Biz yeni bir yönetimle geldik. Tabi ki siz siyasetin içinde olan insanlar olarak çok iyi biliyorsunuz ki ülkenin durumu hiç iyi değil. Ülke can çekişmekte, siyasi iktidar ekonomiyi dizginleyemiyor. Kiminle konuşursanız konuşun, siyasi iktidarın ekonomik açıdan iyi olarak gösterdiği verilen doğru olmadığını söylüyor. 13 yıllık siyasi iktidarın dış politikansın da iflas ettiği herkes tarafından görülüyor. Sıfır komşu sıfır sorun politikasıyla hareket eden iktidarın ülkeyi getirdiği durum ortada. Bizler bu çirkin anlamsız kavgaların içerisine hiçbir zaman girmeyeceğiz inşallah. Ancak bizden bir parti büyüğüne veya bir arkadaşımıza bir sataşma söz konusu olursa en sert şekilde tepkimizi de ortaya koyarız” dedi.

“ÖZGÜR SİYASET YAPACAĞIZ”

Konuşmasının devamında yeni yönetim ile ilgili konuşan Sarıbay, “Arkadaşlarımız arasında daha önce hiç tanışmadan kurula aldığım isimler var. Ben bu kurulu oluştururken hiçbir zafiyet göstermemeye çalıştım. Ancak bu kurulu oluştururken en az üç yerden isimlerini check ettim. İlçe başkanlarıma da bu konuda teşekkürlerimi iletiyorum bana isim konusunda ‘Şu kişiyi al’ diyerek baskı yapmadılar. Katkıda bulundular. Bu nedenle kendilerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arkadaşlar ben dahil hiçbir kurumun, hiçbir kurulun yandaşları veya adamaları değiliz. Bizler bağımsız, özgür CHP hareketine bağlı, bağımsız ve özgür siyaset yapan insanlar olacağız” ifadelerini kullandı.

İCRA KURULU BELİRLENDİ

Önümüzde yaklaşan çok önemli bir seçim olduğuna vurgu yapan Sarıbay, “Hiçbir arkadaşımızın yeni bir talimat veya program beklemelerin lüzum yok. Kendi programlarıyla hareket edip çalışsınlar. Halkımıza lütfen başkanımızın konuşmalarını ve seçim bildirgesini anlatsınlar. Halkımız anlıyor, buna inanın. Belirli noktalarda vuruşlar yapmanız önemli. Çok basit şekilde, insanların anlayacağı tarzda önerilerde bulunabilirsiniz. Ben size bunu öneriyorum” şeklinde konuştu. Sarıbay sözlerinin ardından CHP İl Yönetim Kurulu’nda yer alan isimlerini basına tanıttı. Toplantıya listede yer alan Necdet Aygün oğluna kız isteyecekleri mazeretiyle katılamadı. Tanıtımın ardından yeni yönetimin ilk toplantısı basın kapalı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni yönetimde görev dağılımı belirlendi. Hilal GÜDÜCÜ

CHP Kocaeli İl Yönetimi İcra Kurulu

İl Sekreteri Hüseyin Acurman

İl Saymanı Recep Mutlu

İl Eğitim Sekreteri Ali Akdemir

İl Bilişim Sorumlusu Onur Güney

Son Güncelleme: 09.10.2015 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38