Sertif Gökçe, site yöneticilerinin sorularını yanıtladı

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, 60 Evler'deki sitelerin yöneticileriyle kahvaltıda buluştu.

Sertif Gökçe, site yöneticilerinin sorularını yanıtladı

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, 60 Evler'deki sitelerin yöneticileriyle kahvaltıda buluştu.

05 Mart 2019 Salı 11:31
Sertif Gökçe, site yöneticilerinin sorularını yanıtladı

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, 60 Evler'deki sitelerin yöneticileri ile Çırağan Düğün Salonu'nda kahvaltıda bir araya geldi. Daha önce benzer programlar düzenleyen Gökçe, her kesimden hemşerileriyle benzer programlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yavuz Sultan Mahallesi'nde de site yöneticilerini kahvaltıda ağırlayan Gökçe, projelerine değindi, bölge sakinlerinin önerilerini dinledi. Programa İlçe Yönetimi ve Meclis Üyesi adayları da katılım sağladı.

HAYVAN BARINAĞI VE OTELİ

Proje sunumu sonrasında mahalle sakinlerinin sorularına da yanıt veren Gökçe, özellikle ilçede sokak hayvanlarına yönelik barınak için soruyu da detaylı bir şekilde cevapladı. Derince'nin her alanda sahipsiz bırakıldığını söyleyen Gökçe, "Diğer illerden, ilçelerden sokak hayvanları buraya bırakılıyor. Öncelikle bunun önüne geçtikten sonra ilçemizde kuracağımız hayvan barınağı ile sokak hayvanlarının daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda
olmalarını sağlayacağız" dedi.


"ÇÖP KONTEYNERLERİ YER ALTINA İNECEK"

Gökçe, kurulacak olan barınakta aynı zamanda sahipli hayvanların da konaklayacağı şekilde yapılacağını belirtti, "Evinde beslediği hayvanını, tatile gittiği zaman bırakacak kimse bulamayanlar oluyor. İşte bu ihtiyaca yönelik barınakta hizmet verilecek. Böylelikle barınağa bir katkı sağlamış olunacak ve bu sistem kendi kendini döndürmüş olacak" dedi. Mahallelinin çöp sorununa da değinen Gökçe, "Bazı bölgelerde yapımı zor olsa da toplu konutların yoğun olduğu yerlerde çöp konteynerlerin yer altına indirilmesini sağlayacağız" diye konuştu.


KENTSEL DEĞİL, YERİNDE DÖNÜŞÜM

Derince'de kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalara da değinen Gökçe, "8 yıldır kentsel dönüşüm bekleniyor ancak belediye bazı mahallelerde imar yasağı getirmiş, buna karşın hiçbir şekilde konuyla ilgili yetkili kurumlara da yazı yazılmamış. Söylenen bölgelerde kentsel dönüşüm söz konusu değil. 8 yıldır mülkiyet hakkınızı kısıtlamışlar. Kentsel dönüşümle ilgili bir yazı yok belediyede. Bizim o mahallelerde kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm projemiz var" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38