banner28

Sirmen, esnafı canlandıracağız

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, dün Sanat Sokağı esnafıyla düzenlenen kahvaltılı program da bir araya geldi.

Sirmen, esnafı canlandıracağız

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, dün Sanat Sokağı esnafıyla düzenlenen kahvaltılı program da bir araya geldi.

23 Mart 2014 Pazar 11:01
Sirmen, esnafı canlandıracağız
 Esnafın yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Fahri Örengül, belediye meclis üyesi adayları, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Sanat sokağı esnafı, Sirmen’i görmekten çok memnun olduklarını dile getirdi ve yaşadıkları sıkıntıları paylaştılar. Birlikte yapılan kahvaltının ardından ilk olarak söz alan Sirmen, “Esnafımız bizim olmadığımız dönemlerde çok zorluk çekti” ifadelerini kullandı.


‘ESNAF MAĞDUR EDİLDİ’

Birlikte yapılan kahvaltının ardından ilk olarak söz alan CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “Bizim olmadığımız dönemlerde çok rahat bir dönem geçirdiğinizi inanmıyorum. Esnafımız büyük zorluklar çekti ve çekmeye devam ediyor. Geçmiş dönemlerin kötü yönetimleri tüm vatandaşlar gibi esnafı da mağdur etti. Biz kısıtlı kaynaklarımızla kentin tüm sıkıntılarını çözdük. Ama şimdi geriye dönüp son 10 yıla baktığımızda kente tek bir çivi çakılmadığını görüyoruz” şeklinde konuştu.

‘VATANDAŞI, ESNAFLA BULUŞTURACAK PROJELER’

Sözlerini devam eden Sirmen, “Esnafı canlandıracak hiçbir proje yapılmıyor. Vatandaşı esnafla buluşturmamız gerekiyor. Öyle bir duruma geldik ki Kocaeli Üniversitesi öğrencileri bile hafta sonları İzmit’ten İstanbul’a kaçıyor ve zamanını orada değerlendiriyor. Oysa biz varken durum böyle değildi. Her tarafta hareket vardı ve insanlar zamanını İzmit’te geçiriyordu. 30 Mart’tan sonra belediyeyi aldığımızda İzmit’i eski günlerine geri döndüreceğiz. Halkın belediyesini tekrar sizinle buluşturacağız. Ayrımsız bir şekilde hizmet edeceğiz” açıklamasında bulundu.

‘TÜKETMEYE DEĞİL, ÜRETMEYE GELİYORUZ’

Sefa Sirmen’in ardından sonra söz alan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, “Sanayi ile yerel yönetimin barışını sağlayacağız. Kocaeli’de ulaşım gelişmemiş durumda. Raylı sistem gelişmezse şehir de esnaf da gelişmez. Biz tüketmeye değil üretmeye geliyoruz. Son on yıla baktığımız zaman karşımızda umutsuz bir kent görüyoruz. Bizler geleceğimiz için sokakların dört bir yanında mücadele ediyoruz. Bunlar sadece ağır ağabeyi oynuyorlar. Hangi partiden olursanız olur oyunuzu bölmeyin bize destek verin” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.03.2014 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38