banner28
banner23
banner36

Sirmen, ‘önceliğimiz gençler’ dedi

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Yenişehir, Mehmet Ali Paşa ve Yuvam Akarcalı gençler ile İmperial Park Hotel’de düzenlenen kahvaltılı program da buluştu.

Sirmen, ‘önceliğimiz gençler’ dedi

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Yenişehir, Mehmet Ali Paşa ve Yuvam Akarcalı gençler ile İmperial Park Hotel’de düzenlenen kahvaltılı program da buluştu.

16 Mart 2014 Pazar 14:28
Sirmen, ‘önceliğimiz gençler’ dedi
CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Uğur Koştur ve Bekir Çelik’in organize ettiği kahvaltıya gençlerin ilgisi büyük oldu. Kahvaltıya CHP İzmit İlçe başkanı Selman Yıldırım, belediye meclis üyesi adayları Şaban Sarıgülle, Bozkurt Uslu, Uğur Koştur, Servet Kulaksız, Hale Meriç ile İlçe Yöneticisi Öztürk Atilla ve Fatma Kaplan Hürriyet katıldı.


‘GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’

Birlikte yapılan kahvaltının ardından ev sahibi Uğur Koştur kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Mehmet Ali Paşa’ya CHP bayrağını dikeceklerini ifade eden Koştur, “ Gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  Koştur’un ardından sözü alan CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, gençlerle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti. Sirmen, “Tek düşüncemiz gençlerin önünü açmak ve gençler için iyi bir gelecek hazırlamak. Görev yaptığımız sürede her yıl önemli başarılara imza attık. Geçmişte başarıdan başarıya koşarken şimdi düştük. Kocaelispor bizim zamanımızda Avrupa takımlarını ağırlarken şimdi Ankara Şekerspor’u ağırlıyor.  Ben üç yıl süre koydum. Üç yılda Kocaelispor süper lige çıkacak” şeklinde konuştu.


‘BELEDİYE, PARTİ EVİ OLDU’

Gençlerin desteğini isteyen Sefa Sirmen, “Bir belediye binasına birileri rahat giriyor, birileri ise rahat giremiyorsa orası halkın evi değil parti evi olur. Gençler,30 Mart sizlerin kaderi. 30 Mart’ta bizlere vereceğiniz destek kendinize vereceğiniz oydur. Yenişehir Mahallesi ve Mehmet Ali Paşa’nın durumu ortada. Biz nerede bıraktıysak aynı yerde duruyor. 10 yıldır buraya ne hizmet gelmiş, ne de mahalle gençlerine istihdam sağlanmış.  Sizlerin desteği benim için çok önemli. Bizler bugüne kadar hiçbir zaman vatandaşların duygularını sömürmedik. Ne söz vermişsek hepsini yerine getirdik. Mevcut belediye’nin 5 yıl önce verdiği sözlerin hiçbir projesi yapılmadı” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, 16 gence parti rozeti takarak gençleri CHP’yi tercih ettikleri için kutladı.

Son Güncelleme: 16.03.2014 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38