Stk ve odalardan Ceyhan’a kutlama ziyareti

Kocaeli’deki stk ve oda başkanları yöneticileri ile birlikte AK Parti’yi seçim sonuçlarından dolayı tebrik ziyaretinde bulundu

Stk ve odalardan Ceyhan’a kutlama ziyareti

Kocaeli’deki stk ve oda başkanları yöneticileri ile birlikte AK Parti’yi seçim sonuçlarından dolayı tebrik ziyaretinde bulundu

17 Kasım 2015 Salı 11:12
Stk ve odalardan Ceyhan’a kutlama ziyareti
1 Kasım’da yapılan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinden zaferle çıkan ve 5 aylık bir sürenin ardından yeniden tek başına iktidar olan AK Parti’nin teşkilatlarına yönelik ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve odalardan kutlama ziyaretleri devam ediyor.  Gün içinde MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz, S.S 5 No’lu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Lokman Aydemir, Hak-İş Kocaeli Temsilcisi İdris Ersoy yönetimleri ile birlikte AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı il binasında ziyaret etti. Ziyarette sendika ve oda başkanları AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olmasından dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a ziyaretler Bakkalcılar Odası ve Kocaeli Vanlılar Derneği ile devam etti.
 
Ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “1 Kasım seçimleri sonrasında AK Parti olarak Kocaeli’den yüzde 56,5 ve ülke genelinde yüzde 49,5 oy aldık. Bunun neticesinde 61 yıl sonra Kocaeli’den en yüksek oy alan parti AK Parti oldu. AK Parti Kocaeli teşkilatları olarak TBMM’ye 7 vekil gönderdik ve güçlü hükümetin kurulmasına büyük destek verdik.
 
Aldığımız başarıdan dolayı stk ve oda yönetimleri bizleri tebrik etmeye geliyor. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri çalışmalarının yoğun temposundan birçoğuyla görüşemedik ve özlemiştik. Bizleri ziyaret etmeye gelen stk ve oda yönetimleri ile müzakerelere devam ediyoruz. Ben bizleri ziyarete gelen ve gelecek olan misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 17.11.2015 11:20
Anahtar Kelimeler:
STKCeyhanKutlama Ziyareti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38