banner28
banner23
banner36

Teşekkürler Kocaeli

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu tamamlandı. Milletimiz yetkiyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden verdi. Türkiye Yüzyılı 28 Mayıs itibarıyla başladı.

Teşekkürler Kocaeli

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu tamamlandı. Milletimiz yetkiyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yeniden verdi. Türkiye Yüzyılı 28 Mayıs itibarıyla başladı.

31 Mayıs 2023 Çarşamba 08:09
Teşekkürler Kocaeli

 Hayırlı olsun. 14 Mayıs’ta yapılan birinci tur seçimlerine ve 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerine katılan herkese teşekkür ediyorum. AK Partimizin ve Cumhur İttifakı partilerinin bütün mensuplarını tebrik ediyorum.

Milletçe, dünyanın örnek alacağı bir demokrasi şölenine imza attık. Seçim kampanyası sırasında, insanlarımızı tehdit eden, aşağılayan, onlarla gönül bağı kuramayan, kazanmak için olmadık mahfillerle iş birliği yapmaktan çekinmeyen, uluslararası güç odaklarının güdümünden medet uman siyaset anlayışı yenildi. Hizmet ve eser siyaseti kazandı. Birlik ve kardeşlik siyaseti kazandı. Umut ve güven siyaseti kazandı. Türkiye’yi, bütün insanlarımızı koşulsuz kucaklayan siyaset anlayışı kazandı. Kazanan Türkiye oldu, gönül coğrafyamız oldu, umudunu ülkemizde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gören mazlum milletler oldu. Kazanan esnaf oldu, çiftçi oldu, öğrenci oldu, memur oldu, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun milletimizin her ferdi oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemle girdiği ilk Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 52.5, 28 Mayıs seçimini %52,1 oy oranıyla açık ara zaferle kazandı. Korona salgını, salgın sonrası yaşanan ekonomik sıkıntılar, yüzyılın afeti, çevremizdeki savaşlar dikkate alındığında kazanılan bu zafer, eşi benzeri olmayan bir başarı olarak tarihe geçti. Bu zafer, milletindir. Muhalefetin, yanlışlarını gözden geçirmesi için muhteşem bir derstir. Millete kabahat bulmaktan, başarısızlığı tutarsız gerekçelerle yorumlamaktan vazgeçmelidirler.

Cumhurbaşkanımız, “Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek” demişti. Hiç kimsenin kaybetmeyeceği bir yüzyıl, Türkiye Yüzyılı başladı artık. Kime oy vermiş olursa olsun genci yaşlısı, doğulusu batılısı, fakiri zengini milletimizin her ferdi bu yüzyılın birinci sınıf vatandaşıdır. Birlikte Türkiye’yiz, birlikte Türkiye olacağız.

28 Mayıs seçimlerinde Kocaeli sandıklarından çıkan sonuç, hepimizi mutlu etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferine, Kocaeli %57,01 oy oranıyla destek verdi. Sandığa giden vatandaşlarımızdan 754 Bin 914 seçmen “Recep Tayyip Erdoğan” dedi. Bize bu zaferi yaşatan her bir seçmenimize; Türkiye Yüzyılı için harcanan emeklere, edilen dualara, yapılan fedakarlıklara teşekkür ediyorum.

28 Mayıs seçimleri artık geride kaldı. 29 Mayıs günü, önümüzdeki seçim çalışmalarının ilk günü olarak başladı. Başlayan bu yeni dönemde de bizim işimiz hizmet, gücümüz millet olmaya devam edecek. Siyasetimiz hizmet ve eser üretmek üzerine, gönülleri kazanmak, şehrimizi ve ülkemizi geliştirmek üzerine olacak.

Türkiye Yüzyılı milletimize, memleketimize ve dünyaya hayırlı olsun.

 

Dr.Şahin TALUS

AK Parti Kocaeli İl Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Teşekkürler Kocaeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38