TÜBİTAK imara açılmayacak!

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TÜBİTAK arazisinin imara açılmasının mümkün olmadığını söyledi.

TÜBİTAK imara açılmayacak!

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, TÜBİTAK arazisinin imara açılmasının mümkün olmadığını söyledi.

08 Ocak 2015 Perşembe 15:12
 TÜBİTAK imara açılmayacak!

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları Başkanı Vasfiye Aydın Gebze’deki yerel gazeteleri ziyaret etti. Partisinin yaptığı hizmetlerle ilgili açıklamalar yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, çeşitli konulara ilişkin basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ÜLKENİN KALKINMASINI İSTEMEYENLER VAR

Gebze İlçe teşkilatına hayırlı olsun ziyareti için geldiklerini ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Ülke gündemine ilişkin açıklamalar önemli açıklamalar yaptı. Milletvekili İlyas Şeker,” Ülkemizde kargaşa çıkarmak isteyenler var. Gezi olayları,17-25 Aralık sürecini yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımız dirayetli ve kararlı bir lider. Biz ülke olarak bunları atlattık. Bunları atlatamayanlar var. Ukrayna atlatamadı. Bunlar ülkenin kalkınmasını istemiyor. Başarılı olamayacaklar. ”dedi.

OTOYOLUN İHALESİ 6 MART’TA

Bütçede en önemli kaleme vatandaşlara ayırdıklarını ifade eden İlyas Şeker,”. Eğitim birinci, sağlık ikinci sırada. Sağlığa fazla bütçe ayırmazsak Gebze’ye 400 yataklı hastaneyi nasıl yapacağız. İzmir-Gebze Otoyolu yapılıyor. Körfez geçiş köprüsü ve Orhangazi yol ayrımı 2015’in sonunda bitecek. Üçüncü Köprüye bağlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu’nun ihalesi 6 Mart’ta yapılacak. Ankara-İstanbul Hızlı tren seferleri başladı. Bilişim Vadisi’nde imar çalışması tamamlandı. Altyapı çalışmaları devam ediyor.” ifadesini kullandı

TÜBİTAK ARAZİSİ İMARA AÇILMAYACAK!

TÜBİK arazinin imara açılmasıyla ilgili iddiaları yalanlayan AK parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,” Bu arazinin imara açılması mümkün değil. Sahilden bir kısım yer alıp sahil yolunu uzatmak için çalışmamız var. TÜBİTAK Arazisinin belediyeye devri söz konusu değil. CHP hangi hizmetleri eleştirirse eleştirsin vatandaş inanmıyor. Böyle bir çalışma yok. TÜBİTAK’ın sahil kısmından arazi alınabilirse uzayabilir. Bu bölgede 500 bin civarında insan yaşıyor, ancak denizden fazla istifade edilmiyor. Darıca bu anlamda biraz daha şanslı, ama Gebzeliler için bu sahilin biraz daha uzatılması gerekiyor. “dedi 

Son Güncelleme: 08.01.2015 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38