7 gün 7 ayrı branşta spor eğitimi

Ücretsiz Spor Okulları’nda eğitim alan 8 binin üzerinde çocuk spor kültürü ile yetişiyor

7 gün 7 ayrı branşta spor eğitimi

Ücretsiz Spor Okulları’nda eğitim alan 8 binin üzerinde çocuk spor kültürü ile yetişiyor

12 Ocak 2016 Salı 10:54
7 gün 7 ayrı branşta spor eğitimi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Okulları, spor kültürü ile yetişen çocukların en önemli üssü haline geldi. Sporun tabana yayılması amacıyla geliştirilen Spor Okulları Projesi bu çerçevede hedefi adeta on ikiden vurdu. Spor Okulları’nda haftanın her günü, 7 ayrı branşta spor eğitimi veriliyor. Ücretsiz Spor Okulları’ndan bu yıl 8 binin üzerinde çocuk faydalanıyor.

 

HAFTA SONU DOLU DOLU

12 ilçede ve 28 spor tesisinde faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Spor Okulları geçtiğimiz hafta sonunda da adeta yerinde durmadı. Spor Okulları, cumartesi ve pazar yüzme, voleybol, buz pateni, masa tenisi, kort tenisi, cimnastik ve basketbol branşlarında 7-12 yaş arasındaki çocuklara eğitim vermenin mutluluğunu yaşadı.

 

SPOR YAPAN ÇOCUK BAŞARILI OLUR

Buz sporlarından, cimnastiğe, yüzmeden voleybol ve basketbola kadar sporun hemen her branşında çocuklar eğitim alıyor. Ücretsiz Spor Okulları ailesine katılan binlerce çocuk, aldıkları eğitimin farkını hayatlarına da yansıtıyor. Spor Okulu öğrencilerinin aynı zamanda derslerinde oldukça başarılı olduğu gözleniyor. Sporun disiplin ruhunu derslerine yansıtan öğrencilerin bu durumundan en büyük mutluluğu ise hiç kuşkusuz aileleri ve öğretmenleri duyuyor.

 

Son Güncelleme: 12.01.2016 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38