Abuzer İmzayı Attı

Gölcükspor’un uzun süredir kadrosuna katmak istediği Abuzer Gaffar Toplu bugün tesislere tekrar geldi ve imzayı attı

Abuzer İmzayı Attı

Gölcükspor’un uzun süredir kadrosuna katmak istediği Abuzer Gaffar Toplu bugün tesislere tekrar geldi ve imzayı attı

02 Temmuz 2015 Perşembe 18:17
 Abuzer İmzayı Attı

Geçtiğimiz sezon Maltepespor forması giyen ve grubunu gol kralı olarak tamamlayan Abuzer Gaffar Toplu kendisini Gölcüksporlu yapan sözleşmeyi bugün imzaladı. Gölcükspor yönetiminin transferi için büyük uğraşlar verdiği Abuzer Gaffar bugün yönetimle son yaptığı görüşmede anlaşmaya vardı ve imzayı attı. Maltepespor ile sözleşmesi devam eden Abuzer Gaffar serbest kalma bedelini yatırıp bonservisini almasının ardından Gölcükspor ile sözleşme imzaladı.

İKİ YILLIK İMZALADI

Geçtiğimiz sezon 15 gol atarak Gölcükspor’unda mücadele ettiği grupta gol kralı olmayı başaran Abuzer Gaffar Toplu Gölcükspor ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Abuzer transferini bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Ahmet Şahin, “ Abuzer Gaffar takımımıza çok yararlı olacak bir oyuncuydu. Transferi için büyük uğraş verdik. Takımımızda kesinlikle görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Camiamıza hayırlı olsun. Transfer çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda hedeflediğimiz isimlerle anlaşarak güçlü bir takım oluşturacağız” dedi.

Son Güncelleme: 02.07.2015 18:19
Anahtar Kelimeler:
Abuzer İmzayı Attı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38